neljapäev, 19. märts 2009

Lõpuks sain Supernova Eliteks !

Sõbrad, kahjuks pean teid kurvastama, pole ma mingi Supernova Elite, hetkel olen starsis hädine Bronzestar! Pealkiri on pandud sellepärast, et Teid ullikesi siia blogisse lugema kutsuda, hehe.
Aga tegelikult keegi kasu/kahju ei saa, kuna mingisugust el24.ee reklaami ma ei müü ning muid spämm-javascripte Te ka siin ei näe.

Alustan siis 13ndast märtsist, mis oli reede. Õhtu tõotas tulla karm, kuna kaks Annelinna suurt parmu pidasid koos sünnipäeva @ Glämmis.
Toit mida pakuti oli suurepärane, jook hiilgav ja seltskond PRICELESS :D.
Õhtu lõpetasime Club Tallinnas. Kahjuks lahkusin varakult, kuna mul hakkas ilgelt sitt, ma ei tea millest, ehk üledoos snussist ?!
Pohh, see selleks. Huvitavaks alles läheb.
Kui ärkasin, siis uurisin kas sõbrad peavad afterpartyt ühe sünnipäevalapse juures (kes elab minust 2min kaugusel). Ja nii oligi, minek, obv et Selverist läbi, kerge eine+purjekas (Valge Viin)+coca. Masendav oli see, et kell oli alles 12 !
Seal oli juba suur seltskond, toimus vahetustega magamine/joomine :D.
Kui kell sai 18, olin kapsas valmis ja lendasin koju magama, hahe.
Südaöösel hellas sõber, et ma sinna tagasi tuleks, aga kohe kindlasti mitte. Läksin hoopis MSNi, kus Peep ütles:"Raix, tule pokkerit tegema :D". Kuna rahakoti vahel oli mingi 130 eeku, siis lootsin sellega toota.
Täiesti jube, kui purupurjus ma olin, 12min kõndimist möödus väga raskelt!

Pokker läks aiataha, rahakotis oli vaid 130 EEK, aga suutsin jääda -730 EEK kokku, irw. Kell 5 sain koju ning 6.30 magama, ränk!
See oli ikka nii tsaus nädalavahetus, aga noh, aasta tagasi pidas Karloss pm sama ränga kräu maha, seega midagi hullu pole.


Online pokkerist niipalju, et hetkel kolin Lucky Ace Pokerist minema. Uueks elukohaks on Pacific Poker. Tegemist on täpselt samas võrgustikus asuva pokkeritoaga nagu LuckyAce.
Miks ära kolin? Ei hakka avalikult jutustama, need kes teavad, need teavad.
Paar päeva olen olnud Pokerstarsis, teinud double-or-nothing ja 3,4$seid MTT turniire. Pm siiamaani olen breakeven. Tilt on meeletu, kuna noh, Stars on rohkem rigged kui kunagi eales. Probleem pole ainult minul vaid kogu www.pokkeriprod.com pokkerikommuunil, hehee :D.


Soovitan teil vaadata High Stakes Pokkeri uusi osasid. Igal esmaspäeval ilmub 4 uut osa.

http://pokertube.com/Movies.aspx?movie=9381


http://pokertube.com/Movies.aspx?movie=9382

http://pokertube.com/Movies.aspx?movie=9383

http://pokertube.com/Movies.aspx?movie=9384




Natukene nalja ka.
Pokernews.ee alustas koostööd Triobetiga ning nad korraldavad 300€ freerolli. Turniir on mõeldud vaid Pokernewsi kasutajatele ja foorumlastele. Koheselt hakkasid mingid Lätlased Google Translatorit kasutama ja pommistasid kõiki mingisuguste faken vigaste kirjadega minu Pokernewsi mailboxi:

1. kiri:



[Tsiteeri]
----------------Originaalsõnum----------------
Teema: Tere
Loodud: 2009-03-18 03:03
djspirit kirjutatud:

Tere Pokernews.ee sõber. Olen otsivad linnas on Tallin või Taru Ma kirjutamise parooli triobet freeroll aga näitavad, et parooli ei corret: (Miks? Kas sa mulle, palun parooli?
[/Tsiteeri]

EI ÜTLE !




2. kiri

[Tsiteeri]
----------------Originaalsõnum----------------
Teema: Ok
Loodud: 2009-03-18 03:52
djspirit kirjutatud:


sõber kuid ma juba teavad palju teha spordi mänge: (Spikker palun pasaki ütlen keegi kaugemale ja öelda, et sa ütlesid mulle, aitäh:)
[/Tsiteeri]








Palun tehke mulle selgeks, mis CRAP SEE VEEL ON :D:D:D ??!?!?!?!?


esmaspäev, 9. märts 2009

Toores nädalavahetus!

Laupäev algas sellega, kui alustasin hommikuse grindiga, uu jee. Aga nii nagu hommikuti tavaks, passivad laudades enamus regulare, mina ei suutnud midagi hittida ning nemad suutsid, kerge sess ja -100$. Kahjum oli eilse öö kasum, seega pole hullu.
Mingi 11 ajal tuli Rain MSNis vestlema, et võiks minna pokker.planet.ee üritusele "24h pokkerit jutti". Mõeldud tehtud, võtsime veel Kuke ja Peebu punti ning läksime grindima.
Mingid tegelased olid juba kohal, loosisime uuesti lauad, diilerid ja muud süsteemid ning mäng algas.
Ise alustasin 300-ga. Alguses skännsisin veidikene vastaseid, kuna mul polnud õrna aimugi, kuidas keegi mängib.
Kiirelt sain aru, et minust vasakul olev mängija peab nutsiks AQ ja AK.
Sain mingi 30minutiga kiirelt 3x flopist seti ja kasvatasin stacki ca 1000 peale.
Parim oli muidugi see, kui omasin 88. Mitmeid limpe eestpoolt ning ma lükkan 25-le ning see vasaku käe agressor raiseb 100-le. Kuna ta oli sama liigutust AK ja AQ juba teinud, siis eeldasin, et tal selline käsi seal on, otsustasin callida ja kui on madal flop, mis koosneb kuni J highst, siis lükkan nuppe (tema oli sellel ajal mingi 400 peal).
Flop: 684.
Ma checkin kiirelt (kuna 8 oli teine kaart mis maha tuli), kuna tahtsin näidata totaalset nõrkust, et ma missisin flopi ja võtame järgmise käe.
Ta mõtleb ja läheb allini, ma insta callin nanosekunditega, kogu laud on hämmingus, kõrval laual olev mäng peatub, tulevad vaatavad, missaab, aga õnneks ma turni hittisin 6, mis andis mulle juba full housei ja sellega oli asi ühel pool.

Passisin pikalt 850-1000 vahel.
Lõpuks lahkusid lauas olevad agressorid ja asemele tuli mitu ultra tight nitti, kes lihtsalt ootasid ja ootasid.
Kuna natukene peab saama ka entertainment valuet, siis ma ei viicinud kivistuda seal ja hakkasin veidi ise ettekujutama, raised, 3 betid jne. Pm kõik töötas ilusasti, kuni sattusin tohutusse downswingi....st ma ei hittinud mitte midagi, isegi ühtegi DRAWD !!!!! ei saanud....
Nii mu raha vajus ja vajus....500..400...300.
Kui langesin juba 250 peale, siis hakkas Parik helistama iga 15min tagant, et kus ma olen, ta tahab juba tina panna ja õhtul naistepäeva eripeole Club TAllinnasse minna.
Igastahes, kui mul oli 150 EEK alles ning olin MPs 58s-ga, raiseti preflopil 25, siis reraise 75, ma läksin allini, kuna teadsin et saan actionit ning kui ei saa....siis lendan käppelt koju. Igastahes, peale minu reraisei lennati peale mind allini mingi 200 eek kokku, siis algne raiseja callis, ning see kes 75-le pani, too ka callis.

Flop oli K T 2 , kaks ruutut ja mul flush draw.
Turn oli 9, mis andis ühele rea (see kes 75-le pani), kutt omas JQo, jeesus christ kui donk.
River oli blank, mina ei saanud midagi kahjuks.

Vähemalt sai täiega kino. Teinekordki lähen mängima, kui võimalust on:P.


Nüüd veidikene õhtust.
Tegime kerge eelsoojenduse mitme sõbraga. Minu juurde tatsas Parik, Kadri, Rass, Saimps, Raul ja lõpuks Maikel.
Vaatasime Eurovisiooni aka "EESTI LAULU" ja panime hard-tina.
Lõpuks, kui kell tiksus 00.00, olid kõik täiesti kännuämblikud või noh, tarantli-laadsed-8-jalaga-elukad.
Lendasime Club Tallinnasse ja seal võtsin kohe kickeriks kerge shampa, mis kadus kui tina tuhka, häving!
Siis hiilgas Parik (jah, see on see sama kutt, kes sai mingi paar kuud tagasi Triobeti laupäevasel 30 000 GTD turnal 1. koha ja 100 000 EEK !!!!!) ideega:"Raix, kuuled we, me oleme ju rahabossid ja pokkerikunnid, vaid Peep on hetkel meie seast puudu"
mina:"noo jah :D"
Parik:"kle, aga võtame poolese viina, 500.-"
mina:"mine perse....aga noh, kui juba siis juba (sel ajal algas lady gaga-pokerface :D)"

mõeldud tehtud ja peale poolest olime pm Tuttanhammonid valmis.
Öö oli võimas!
Club Tallinna ees passis mingi parm, keda kõik kutsuvad Ennuks.
Tal oli mingi müts peas ja laulis:"MA OLEN MUUMUUU" - irw

http://img23.imageshack.us/img23/2821/muumuu.jpg

Olin kindel, et suren kapitaalselt, kuid lucky me, olin ideaalses konditsioonis.
Sai siis nõrgemale soole head naistepäeva soovitud ja teha õhtune PLO25 grind, kus sain mingi 250-270$ kasumit, KÕVVVVV !!!
Käsi jooksis, käed pidasid ja kutid maksid- mis saaks parem olla ?!?!
Siin on mõned sickod käed aka deep stack vs deep stack @ plo25s.

Sellel pildil toimub lüke turnil.
http://img8.imageshack.us/img8/5517/monsterturnacaaaarrd.jpg



Sellel pildil allinitame flopis ära.
http://img4.imageshack.us/img4/27/niceeepott.jpg

PLO25s on üks tegelane vivian83, kes on alati shortstacker ja keda ma igapäev koorin. Seletasin chatis, et ma ei saa aru, kust kohast ta oma bankrolli saab, sest temalt olen ma vist kõige rohkem dollareid saanud :D.
Mingi aeg hiljem tuli vastus:

vivian83 >> cola,,
Dealer >> (Hand# 77228485) Mone. won $7.97, didn't show hand
vivian83 >> lost 2 u, win from
vivian83 >> others
hotcocacola >> lol
hotcocacola >> yes
hotcocacola >> thats good
hotcocacola >> fine to me
vivian83 >> good call on that hand



Nöörisin ka Lucky Acei supporti veits.
Neil on sng nimega 5,5$ turbo triple-up, kus saab 100 chippi.
Turna algas ning mul oli 1500 chippi, küsisin Peebult, et kas tal on ka nii jne, siis ta mainis, et see on praegune soft-bug :D.
Olin tildis, kuna ma hui viitsin teha mingit triple uppi, 1500 chippiga, sõimasin Live supporti ja öeldi, et nad ei saa raha tagastada, aga ma peaks saatma probleemi ikka e-mailiga neile- mõeldud-tehtud.

Paari tunni pärast saabus kiri, et vabandage, bla bla bla, bllllllllllablablaa, me ei saa raha tagastada, aga kuna olete nii lojaalne klient, kanname teie kontole 20$. JEEE :D, tankis, mis tankis :D.
Lendasin kohe mingi 1200 GTD turnale, 20+2 sisseost, kui mingi vend callis flopis A highga minu top pairi (Q) vastu, siis sai turnist flush draw ja riverdas endale hoopis A paari, ma olin nii tildis....et wtf, mida vi**u ta flopis tegi ?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?! Uskumatu vend.
Otsisin Sharkscope.comist selle kuti statsid ja noh...nüüd on arusaadav :D





Hetkel on juba esmaspäev, passin tööl, vaatasin High Stakes Pokeri Season5 Ep.2 ära ning noh, karp taaskord lahti- Ziigmund on callingstation, Eastgate on TIGHTÄSS & Durrrr on ultra raisingstation.
Regasin juba kahele turniirile ka ära, neist üks algas 11.15 (1000 GTD, 20+2 sisseost,seal saab esikoht 400$ ja et üldse rahadele jõuda peab olema 5 parima seas.). Hetkel käib finaallaud, 8 on alles ja ma olen 6ndal kohal.
Teine turniir on samuti 1000 GTD, 15+1,5$ sisseost ning 8 saavad raha, neist esikoht 300$. Seal on 32 mängijat alles ja ma püsin 6ndal kohal.

eks näis mis saaaaaaaaaaaaaabbbbbb




EDIT:

Mõlemad turniirid on nüüd läbi.
See kus ma finaallauda jõudsin, seal sain 4nda koha ning 110$.
Stackleader lammutas seal raisesid pidevalt ja siis ta SBna minraises ja ma callisin 87s.
Flop: 349, kaks potit, seega mul flush-draw. Paneb 3000, ma raisen 8500 (10 000 jäi alles). Ta mõtleb ja mõtleb ning 2sek enne lõppu läheb allini, ma callin. Tal 64o. Tema käsi peab, no fuck noh !

Teisel turniiril olin BB 62o. Flop: 627, kaks potit. Betin pot ja 3 venda callivad.
Turn on K. Ma allini 2100, üks callib, teine reraise 3200 allini, kolmas foldib ja esimene vend callib tolle allini. River 7 poti ja noh, persse see turna läks. Võitis teine vend, kes omas KT potisid. FUCK NOH, mingisugune 23nes koht.



laupäev, 7. märts 2009

LIVE cash

Aasta 2009 algas sellega, et panin endale 3nädalase live-cashi bloki, kuid tegelikult venis see 4 nädalaseks :).

28ndal veebruaril olime sõpradega ühe sõbranna juures ja tegime NL200 cash gamet, 1/2 blindedega, 72- ei mänginud ja struudeldamine oli lubatud.
Key-hand oli seal see, kui sõber Peep bluffis minu seti vastu, mille sain flopist.
Igastahes, sisse panin 300 EEK, väljusin 950ga.

Nädal enne seda tegime minu juures cashi, sama teema, NL200 jne. Sealt korjasin 1300 plussi, yay!!!!

Eile, 6ndal märtsil 2009, kogunesime kella 18.30ks minu juurde ja hakkasime taaskord lammutama. Alustasime 4-kesi. Mingi aeg oli meid minu kitsas toas juba 8 ning ultra high stakes ettekujutus käis täie hooga!
NIT nagu ma olen, sain tasapisi väikeste pottidega end 300 peale.
Terve aeg sai loogish nalja visatud ja lebovenda surutud, sest mingi pooleteise aasta jooksul ta polnud vist kunagi minu juurest plussiga lahkunud (HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHAAHHAA :D:D).
Kuid eks ka lebovend korjas oma käed ning võitis mitu suurt potti. Kõige suurem oli vist see, kui floppi sadas: Q T x , ühel vastasel oli KJ ja teisel ja teisel KQ. Flopil maksti 35. Turnil 125, river oli 8, väike scary-card ning kõik checkisid. Lebovend näitas ässasid ning tema võidutants algas kummalise nigeeria-rahvatantsuga.....
Edaspidi kutt kägises niisama ja kujutas ette et joob õlli ja bonerdab uue Playboy peale :D.
Niipalju siis tollest dongist. Aa...seda ka, et lebovend-donkey-fish-nonshark-guy lahkus mingi 800 EEK plussiga (tegelikult tal olid varukas need ässad ;))

Mainin ära, et ise väljusin taaskord mingisuguse 1000 EEK plussiga ja key-handiks osutus antud käsi:

Olen UTG positsioonis KKga, raisen 14 peale ja SB ning BB callivad.
Flop: K 3 4 - kõik potid. (olin valmis koheselt nuppe lükkama/callima, kui keegi peaks seda tegema, sest vastas oli üks loosem vend, kui teine ruudus).
Karel lükkab allin mingi 125 vist, Peep mõtleb, kägiseb, haarab chippe ja callib selle 125 (tal jäi alles mingi 100-150). Järg jõuab minuni ja lähen allini. Ilmselgelt Peep kägiseb nüüd veel rohkem ja noh, kuna ta oli oma nuts-drawiga juba nii commitediks teinud, siis ta callis.
Ilmselgelt keegi jahtis oma A high flushdrawd, selleks oli Peep. Karel oli täiesti drawing dead oma kunniga :D. Turn ning river osutusid blank'iks ning meeletu pot minule.

Lõpetasime kell 01.00, kuni enamus olid miinustes omadega.
Ise jäin mänguga väga rahule, sest sai tehtud järjekordselt väga tight agrot ning mitu väga head readi.


Viimased 3 cashi kasum: 1000+1300+650= 2950 EEK.



Kahjuks seda videot ma ei saa siia postitada, aga soovitan kõikidel vaadata ja naerda: http://www.aegmaha.com/videos/12824






neljapäev, 5. märts 2009

Aasta 2009

Tervitus pokkerifännid, elunautijad ja kolmandad tegijad.
Olen jätnud blogi unarusse, kuna pole eriti viitsimist olnud seda täita.
Mõtlesin, et peaks kirjutama pika sissekande viimastest tegemistest.
Ma ei hakka meenutama 2008 seiklusi, las need olla, see on minevik.

Aasta 2009 algas vaikselt, tegin pika pausi LIVE pokkerist (veebruarini) ja onlines mässasin igapäevaselt, st kujutasin ette, et saan bankrolli endale.

Kui saabus veebruar, siis tegin 65$-se sissekande Lucky Ace Pokerisse. Sealt algas suurepärane tõus.
Lucky Ace (edaspidi LA) on Pacificu võrku kuuluv skin-site. Sealt on võimalik saada 100% kuni 400$ esimese deposiidi boonust, sellest 25% saad koheselt kontole!
Sait ise tundub softi poolest väga nõrk, rohkelt bugge; laudu väiksemaks tehes, tekst kahaneb ja võimatu on aru saada mis on vastaste stack jne. Kõik selle vigase poole kompenseerivad aga täiesti idiootlikud fishid.

Läksin sinna mängima tänu sellele, et minu sõber Peep aka "Komeet" pidevalt seletas, kui nõrk tase seal on, nii turnades, cashis ja sngdes. Ei suutnud uskuda, et tegemist on veel hullema kohaga kui Triobet, kuid jah....nii ta on. Idiootlike mängijaid on kuhjaga ning tehes agresiivset mängu fishide seas kasvõi keskmise runniga, võid näidata suurepäraseid tulemusi.
Ise alustasin PLO25ga. Tean, ma ei tegelenud alguses mingisuguse bankroll managemendiga, aga läksin laudadesse 15$ga.
Esimese 5 päevaga tegin oma bankrolli 850$ peale ning nüüd kasvatan seda praegugi...KUID....


Esimestel päevadel tegin rohkem märkmeid vastaste kohta, kes of fish; kes callib igasuguste tõmmetega olenemata beti suurusest; kes on tightass jne. Pm enamus mängijaid sai ära märgistatud plo25s.
Nüüd, kui möödas on mitu nädalat LA-sse kolimisest, on mu pea kohal mitu küsimärki- KUHU ON KADUNUD IDIOOTLIKUD FISHID? MIKS NAD ON KADUNUD? (miks, sest tavaliselt fishid reloadivad end lõputult :/ )
Ma tegutsen siiamaani plo25s, kuigi reaalselt võiksin plo50s mängida, aga noh..jah, plo25 tase on veitsa nõrgem.
Kuigi plo25-50s on enamjaolt pooled regularid, kellega igapäevaselt tõmblen, siis sellegi poolest on nad ikka väga pussyd :).
Leidub ka mitmeid mängijaid kes kulutavad oma bankrolli lampi lahmimiseks, iga käega raisevad preflopis POT-i ning flopis on 90% cont.bet. Nende tegelaste vastu tuleb veidi taktikat muuta, tuleb istuda lauast välja ja võtta endale selline koht, et ma oleksin peale toda fishi, siis tuleb veidi reaalsemat kätt oodata ning edasine on juba luck-skill-donkaments, hahe.

Nüüd pikemat aega passin 1100-1500$ vahel, ma ei oskagi öelda, miks ei suuda ma kõrgemale ronida, ehk on asi vaimses veas?!?!?!?!?!
Pohhui, keda kotib, mina grinden edasi.

Viimasel kahel päeval olen muutnud taaskord taktikat, läinud meeletult agresiivseks, kuid vahel mixin enda mängu sisse mingieid imelikke liigutusi aka nuts check flopis, scary boardiga jne jne, kõik on sellepärast et teised ei saaks aru koguaeg, mis mul käes on. Sest ilmselgelt mingid kutid teevad märkmeid, et:"ohh..nii...hotcocacola paneb alati nutsiga bet pot, aga sellise normaalse tõmbega paneb 1/2 potti vms"

Niipalju siis cash gamest.

Lähme turniiride juurde.
Pacificu võrgustik pakub rahvale väga häid turniire.
1.) Iga pühapäeva õhtul on 100 000$ GTD (130+10$). Sinna on tohutult sateliiturnasid, alustades 2$ga.
2.) Hetkel käivad satikad kolmele suurele turniirile: Uus-Meremaale, Irish Openile ning WSOP Main Eventile. Kõigile kolmele algavad satikad 2-3$st ja tavaliselt et järgmisele tasemele saada peab olema ca igast 5st parim mängija ehk kui osaleb 10 inimest, siis on 2 paketti järgmisesse roundi.
3.) 1000/1500 GTD turniirid sisseostuga 15+1,5 kuni 20+2$. Võrratud turniirid kus on enamjaolt overlay. Kohale ilmub 45-60 osalejat, rahasid saavad tavaliselt 5 või 8 mängijat.
4.) Igal õhtul E-P toimub 20 000 GTD, sisseostuga 50+5.
5.) Igal õhtul E-P toimub 5000 GTD, sisseostuga 20+2.


Räägime veidi sngdest.
Sit and go-d algavad mõnest sendist ja lõppevad 500$ste turniiridega.
Valik on suur ja lai, võid teha Headsupi, Tripleupi, DoubleorNothingut või First-hand-allin-turnat.
Omaha sngdes valitseb pm tühjus, aga kui maha istuda siis võid oodata 20-30 minta ning ehk ikka pole keegi sinuga ühte lauda istunud, sh cash games on laudu täitsa piisavalt :).




Usun, et sellega on nüüd hetkel lõpp, soovin endale edu ja küll ma varsti uue sissekande teen.
Mainiksin veel ära, et külastage Ranka & Tigrano pokkerifoorumit, kus on kõige sõbralikum foorumi-rahvas ning sind aidatakse 100% !
Nende pokkerisait on ise nähtav siin: http://pokkeriprod.com
Edaspidi proovin postitust lisades panna paar huvitavat linki ka bloggise (musa, video, pildid vms)

tsau