neljapäev, 2. aprill 2009

Kogremaim - kas tõesti?

Mario aka Lebovend hakkas mind MSNis kutsuma kogremaimuks. Ma ei saa aru, kust kohast tal selline fantaasia pärineb, aga tõenäoliselt oli ta purjus. Ma küll proovisin talle selgeks teha, et ma pole mingi koger ning veel rohkem mingisugune maimuke, olen täielik shark, LOL.

Natukene tegemistest.
Hetkel passin ca nädal aega kerges downswingis, kaart jookseb, saan flopis/turnis need nutsid kätte, kuid oh seda riverit- tõmmatakse maksimaalselt *****.
Pacificus võiks olla veidikene madalamatel limiitidel ka Omaha laudu, nt PLO2; PLO4; PLO6 (seal on olemas need, vaid 2-3 lauda, mis on full-ring). Ideaalne oleks seal tildata.
Starsis oli järjekordselt täis failure nädal. Mina ei suuda beatida neid sngsid, st reaalselt suudan, aga ma satun koguaeg mingi swingi otsa, kus dongid purustavad minu AK enda A5 jne, igastahes 3 outi on nuts =).
Starsi Sharkscopei graph läks lihtsalt nii *****, et jube. Toon ära viimase nädala oma, ehk siis mingi 13 mängu, milles ühel sain vaid rahadele (ebanormaalne):





Ja kui piltide näitamiseks läks, siis toon ära ka lifetime Pokerstarsi graafiku. Einoh, need sit-and-god on ikka masendavad:




Aga noh, see selleks, see ei koti mind absoluutselt.

Räägiks Pacificust edasi, kuna see on ikkagi kodu mulle.
Olen proovinud Heads-Up (edaspidi HU) cash laudu, NL20 & NL30.
Täiesti beaditavad, 10st mängijast 6 on idikad, ehk vaba raha. Ülejäänud on sellised keskmised ja vähegi normaalse jooksuga saab neile tuule alla teha :).
Kahjuks mingi aeg ronisin NL50 ja NL100 HU-sse, oi blää, täiesti ebareaalne kaardijooks + tilt tõi kaasa kokku ehk mingi -350$, :/ .
Nüüd proovin endale lubada, et ei roni sinna, kuna kõrgematel limiitidel on regularid ja noh, NL100 jaoks mul pole kyll piisav bankroll :).

Tahaks jätkata ikka veel PLO25 laudades, senikaua kui saan end pushida 2000$-le. Arvestan sinna sisse igasugused boonused, rakebackid jne.
Turniire pole juba mitmeid päevi teinud, sest noh, tahaks ikka cashi beatida. Samas, peaks just MTT-sid tegema, ehk saan veidikene vaheldust ja parima mindseti paika?!?!?!
Eile otsustasin, et arvatavasti mingi nädala pärast tahaks osta Handgrabberi ja Poker Tracker Omaha, see investeering võtab mingi 100$, aga maksan seda boonustest :).
Siis loodetavasti saan ühendada need 2 programmi ja edaspidi hakkab ilmuma siia blogisse rohkem graafikuid :).

Kandsin Luckyst viimased 200$ välja ja lükkan need Triobeti, ma ikka jumaldan seda graafikat mis seal on :). Sinna saan siis bankrolliks 140€ vms ning tahaks mässata sealses PLO10-PLO20es, aga ainult siis, kui seal on rohkelt laudu, ehk siis mõnel igaval õhtul.

Paar uudist veel.
Nüüdsest on Pacificu iganädalane 100 000$ Guaranteed! turniir laupäeviti! See on küll hea uudis, maybe ma hakkan isegi satikaid taguma selleks turnaks =).
Aprill on käes ning Pokerstarsis algab üritustesari SCOOP, kus toimub 60+ erinevat turniiri kogu auhinnafondiga 30 000 000$!!!! Ise üritan mõnel kaasa lüüa, esialgne plaan on järgmine (see turniir, mis on sisseostuga 200$+, seda plaanin mängida vaid siis, kui saan satikaga pileti: