reede, 30. aprill 2010

Aprill 2010 kokkuvõte

Ei viitsi pikka kokkuvõtet teha.
Betfair LIVE oli ebaõnnestumine (vähemalt sain teise päeva ja tegin head mängu :))
Netigame on olnud EPCI FAIL....47000 kätt...no wtf
Oeh


Aprilli eesmärgid olid:

1.) Edukas cashgame, ehk pean end taaskord järjele saama - FAIL
2.) Arendada postflop mängu - TEHTUD
3.) Tasapisi liikuda NL100sse tagasi ning kui motti on, siis võtta shotid NL200s - TEHTUD
4.) Cashida Betfair LIVE Tallinna turniiril (kokku mängin kolmel evendil, ME, PLO, Turbo) - EPIC FAIL
5.) Mindset - eks ole...
6.) Vähem tilti - eks ole..
7.) Blogida rohkem - TEHTUD
8.) Rakeback 1000$ atleast - FAIL, kuna kätearv oli väike





Aprill 2010 kokkuvõte:

Pacific & Betfair cashgame: +1066,78$
Muu: -168.50$
Boonused: +901,36$
-----------------------------
KOKKU: +1799,64$



Mai 2010 eesmärgid:

1.) 60 000 kätt
2.) Profit
3.) Baltic Festival

pühapäev, 25. aprill 2010

Vaal, nupud ning variatsioon!

Laupäeva lõunal mõtlesin, et peaks minema Olympicusse turniirile. Formaat oli 220+ 100 EEK rebuyd. Kella 16ks oli reganud vaid 6 osalejat ning otsustasin hoopis voodisse linade vahele laskuda. Kui ma kell 20 ärkasin, refreshisin Olympicu lehte, nägin et turniir müüdi välja, heheheee :D.

Mõtted olid juba õhtusel cash-gamel. Lootsin, et laud tehakse lahti ning actionit saab kogu öö.
Liikusin 22.30ks linna koos läpakaga, et niikaua all lounges wifitada, kuni mängijad kohale tulevad. Minu õnneks tehti laud sekundi pealt lahti. Esimene minut möödas ning istusime 4kesi. Kaks minutit veel ning laud oli täis. Viis minutit veel ning waitinglistis oli 4-5 inimest :D. Thank god, et ma enne Olympsi kuhugi Ristiisasse sööma ei läinud.
Laud oli suurepärane, huumorit ning kino sai pidevalt. Koht oli mulle sobiv...kuigi oleks tahtnud Kändu enda paremale mitte vasakule. Lauas on üks megavaal.

Mängust (räägin kahest käest):

Ostsin end standard 2000.-ga sisse. Mäng algas tavaliselt...ehk callisin end surnuks (700-800 kadus nagu naksti). Sain esimese poti ning olin taaskord algstacki peal.
Olen CO positsioonil ning mulle jagatakse crazy pineapples kätte 10s 9s 10x.
Vaatan, et enne mind on pot 60 EEK, ehk kaks blindi ning 4 limpi. Otsustan selle ülesse korjata ning raiun 210 peale. Laud hakkab kägisema. Sinikas callib, sama teeb jõumees (nime ei tea :D).
Diiler keevitab flopi: As 8s 6s! Floppasin 10-high masti. Action algab...Sinikas läheb allini 800 EEK, Jõumees snapcallib! Mul WTF. Tema stack oli selleks hetkeks minust veits suurem, ehk ca 2000 (mul 1500). Võtan veidikeseks aja maha. Sinika kätt ma põhimõtteliselt ei kartnud, küsimus oli selles, kas Jõumehel oli kõrgem flush või mitte, aga noh...ta hakkas seal oma sõpradega seletama ja nagu ma aru sain, siis ta ytles neile, et tal pole flushi :D. Davai, allin ning saan suht kiire calli. Turn blank! River blank!
Sinikas näitab kaarte Ax Qs (ehk igasugune poti mastist kaart turni/riverisse oleks minu tapnud!).
Jõumees näitab AA, LOL, flopatud sett (ehk igasugune laua paardumine oleks minu flushist parem olnud!). Thank god, et ta preflop mulle otsa ei pannud, hahahahaaaaa fishshshhhyyyyyy :D. Igastahes, scoopisin kogu poti...mmmmm. Stack oli mingi 4400 kandis.

Edasi hakkasin kuivama, kätt ei tulnud ning suurim vaal lauas vaid reloadis.

Viimane käsi oli ca 04.40 ajal, mil ma olen Button ning mänguks võtan crazy pineapple taas (Omahat ma olen viimased Olympsi korrad vähem valinud, kuna pidev limpimine full ringis tähendab seda, et sulle peab kätte tulema täis nuts või pead oma halva käega floppama über nutsi). Kätte jagatakse Ac As 6c ! Suited äss, solid.
Vaal raiub UTGst 200!
Mõtlen, et ohh, super, aga mu vaja teha suur raise. Vaatan tema stacki, see 2500 kandis. Teised foldivad ning järg jõuab minuni. Hakatakse kägisema...mmm... Känd kõrvalt ytleb:"Nohh...800 oleks hea!"
Ise mõtlesingi, et 800 oleks suht fine, aga kuna tegemist on hüdro vaalaga, siis tahaks saada ässadega suurema osa juba preflop sisse. Pluss mul vaja vältida seda, et ta ei tuleks mingi hüdropasaga kaasa. Panen reraise to 900 EEK!. Laud hämmingus, kõik foldivad vaalani. Kutt kägiseb...mingi 30sek mõtleb ning küsib (ise täiesti kastis):"900 krooni wä...kurat küll noh!". Vaal otsustab callida!
Flop tuleb Kc 8c 6s, ytleme nii, et selline flop, kus ma ei saa drawing dead olla. Kui vastane peaks hakkama kilkama ja rõõmustama, ehk tema käsi on mingi KKx vms, siis ma vb olen sunnitud hoopis flushi drawima. Okei, kutt läheb 1600 allini. Callisin sekundiga ära, aga nüüd läks huvitavaks, ta ise hakkas seletama:"Ohohoho....ma ei saa seda kaotada..mmmm mõnus mõnus.."
Ta viskas ühe kaardi ära. Mina kägisen...et wtf toimub. Ma ei teadnud üldse, kus ma olen. Kogu laud vaatab minu otsa, et noh, tee kiiremini.

Siit pöördumine: KADUGE KÕIK TOORELT *****! TEGEMIST ON 5K POTIGA, KUS TULEB NATUKENE MÕELDA NING HÄID LIIGUTUSI TEHA. MA SAAN ARU, KUI POT OLEKS 300 EEK NING MA VÕTAKS AJA MAHA, PROOVIKS TEDA KÄE PEALE PANNA, AGA NOO EI.... (õnneks annavad mulle ajalist respecti vaid Känd ja mõned vaiksed mängijad minu läheduses). Mulle lükatakse kohe TIME. No fuck off rsk. Õppige pokkeri etikett ära!

Peale selle on Olympicu lehel info "TIME" kohta:

23. Kui mängija ei ole teinud oma otsust mõistliku aja jooksul, on teistel sellel laua mängijatel õigus öelda „time”, mille järel annab Supervisor mängijale 1 minuti aega mänguotsuse tegemiseks. Kui minut saab läbi, siis loeb Supervisor sekundeid 10-st allapoole. Kui mängija ka selle 10 sekundi jooksul ei ole oma otsust teinud, siis loetakse käsi surnuks.

24. Supervisor võib mitte aktsepteerida mängija poolt öeldud time’i seda kui ta ei pea seda mõistlikuks.


http://www.olympic-casino.com/poker/index.php?id=11777&parent_id=11776

Igastahes....kaalusin tõsiselt hoopis flushi tõmbama minna. Viimasel hetkel mõtlesin ümber, ning viskasin 6c ära. Lootsin südamest, et tal pole setti.
Turn: Qx (mitte risti)
River: Kx (mitte risti)


Selleks ajaks olin teadlik, et tõenäoliselt ta hittis tripsi või veel parema kombinatsiooni. Lõpuks näitas kätt: K6, ehk flopist oli tal kaks paari mis riveril muutus full houseks.
Ütlesin:"Nojah, tore, sitout-cashout!"
Mmm....5000ne pot...toretoretore =)
Hiljem mõtlesin, et wtf, millega ta preflop callis. Tal ei olnud KK6, kuna siis ta oleks endale KK jätnud. Tõenäoliselt K6A or K6Q...lol.

Tegemist oli siis minu suurima kaotatud live-potiga.

Tilt tasapisi kasvas, aga noh..seekord hoidsin end tagasi. Laud kiitis mind, et hea mäng ja tulin kohe koju. Jäin plussi hädise 150 EEKuga, heh.

Koju jõudes oli tilt laes, ei tahtnud kellegi juttu ega käginat kuulata, tõmbasin kohe magama.




Aaa.....ning vaalade sound

neljapäev, 22. aprill 2010

SNGde pro ma pole

Ma pole kunagi keskendunud SNGdele, nende mängimisele jne.
Kui cashgames mott on 0, siis on hea vahelduseks toksida...aga sngde lõppfaasis olev flippamine on tohutu ajude ****! Tilt on metsik ning noo...ilmselgelt SNGd pole minu jaoks :D. Minu suurimad respectid kõikidele, kes teenivad elatist sit-and-godega :)!!!

Eile tõmbasin sharkscopei lahti ning vaatasin, kuidas mul igal saidil läinud on (teadsin, et midagi head seal näha pole :D)





Mis puutub hetkel kuu graafikusse, siis cashgame on +1k$ ning rb/boonused +500$ kandis. Mind tabas mayor downswing, kui 8000 käega hävisin 12 buyini @NL100s...mmmm

Eilsest võtsin end taaskord käsile. Alguses väike NL100 ning öösel/varahommikul NL200. Sain end tasapisi jalule =)




Btw....kõik kes on huvitatud suurepärastest rakebacki pakkumistest, külastage http://bonus.pokerclub.ee/
Rohkelt 30-40% rakebacki diile! Registreeri ennast juba täna!

reede, 16. aprill 2010

Vigadest õpitakse

Neljapäevane cashgame @olympicus.
Tegin üliränga vea. Põhimõtteliselt oli 2500 EEK pot minu...AGA...

Olen UTG+1, mänguks Crazy Pineapple. Mul käes KK6 (kaks potit). Avan 130 EEK (täiesti standard raise!). Saan 4 calli- nice, LOL.
Flop: A9x (kolm potit!)- mul nuts, teh nuts. Selleks ajaks on pot atleast 500 EEK.
Esimesena alustab känd, kes shoveb 700 EEK allini. Paar foldi ning mäng jõuab Svenzani, kelle kätt ma nägin. Ta läheb allini, hoides AJ4 (J4 olid potid), ehk masti. Ma säran ja ytlen nanosekundi jooksul:"CALL, MUL ON NUTS!!". Tõmbasin kaardid ülesse, Svenza nägi minu kaarte.

Jätkus standard...

Svenza:"TRA KYLL, KUDA SA SAAD NII HITTIDA....HÄSTI HITIME NOH, FUCK OFF RAISK!"

Siis jõudis kõigile kohale, meil vaja üks kaart ära visata. Känd tegi insta mucki, kuna ei näinud võiduvõimalust (ütles, et omas kolme potit :D). Svenza hakkas kägisedes plaani meisterdama, mida kätte jätta. OBv, et masti pole mõtet jätta, sest võiduvõimalus puudub! Ta jättis A4 kätte (backdoor straight flush draw), ehk saab maja vms. Õige käik. Ma olin jah nats shokis, et taipohh, kui ära tõmmatakse.
Pot oli ca 2500 EEK.

Turn: A

Svenza särab..

River: 9

Ehk board: AA99x
Minu käsi K6
Svenza: A4


Ja peale riverit Svenza karjub, hõiskab, laamendab...mmmm...2% runner runneri tõmbas kokku. Siis jätkus standard:

Svenza:"Vaata kui loll sa oled, tra kuda sa mängid, tra sa ei oska üldse mängida fish".

Siis võttis sõna Paavo:"Kurat, sa tõmbad 2%lise runner runneri kokku, sa ei tohiks üldse sõna võtta" - HAH!

Peale seda oli laud suht rahulik, Svenza oli ka suht kuss...kuna talle vist jõudis kohale, mis suckoudi ta tegi :)....

Regsid teavad mis on etikett...etikett...etikett.

Igastahes, badbeat badbeadiks, see mind ei koti....reaalsuses kaotasin vaid mingi 700-800 EEK antud käega, mis pole maailma lõpp ega mingi kõige suurem häving. Nagu peale kätt kägisedes ytlesin, et:"Noo mis seal ikka, see on vaid 70$ !:D"

Peale kätt kägisesin ca 15min just oma vea üle...mmm selliseid asju ei tohi endale lubada! Karjusin yle saali anatoomiast, peale mida tuli pitboss minuga mölisema, haahah!

Ma olen teinud samasugust viga 1-2x juba @ Crazy Pineapples, kui enne kaardi äraviskamist näitan kaarte, või ütlen mis mul on...ehk teised peavad uuesti kombineerima hakkama.

Samas oli see hea õppetund, ehk tulevikus olen targem!
Pigem üks 700ne kaotus ning tempel mällu igaveseks, kui tulevikus 10x eksida ning igakord 500 EEK sisse toppida =)

Mõelda vaid...see pot oli põhimõtteliselt juba minu :D....mmmmm
Svenza hiljem ütles, et ta pole LIVEs nii hullu suckouti varem teinud.

Neljapäevane LIVE cashis jäin -10 EEKu peale, ehk täiesti break even, KURAT!


Kuid vaatame asja paremast otsast, ma jäin rakebackiga kokkuvõttes plussi + loodetavasti jääb tempel mällu igaveseks.
Rakebacki all mõtlen seda, et maja poolt tellisin 4 suurt kokat ning ühe suure vee! :D







neljapäev, 15. aprill 2010

Kümme !!

Online cashgame on olnud edukas. Vahepeal oli +1,3k$ tõus, siis -450$ langus.
Codecciga tegime väikse beti:

Btw, keegi motivatsiooni betti tahab teha, teie $50 minu $250 vastu, et suudan selle nädala lõpuks vaadata kokku 7 coaching videot ja mängida 7000 NLHE HU midstakes ($2/$4 kuni $5/$10) kätt? Siiani vaadatud 1 video ja mängitud 797 kätt.



Olin nõus panema 50$ enda poolt, kui ta teeb ära. Aga ilmselgelt järgmisel õhtul ta küsis, et kas tahan teha kiirmenetlust, ala annab kohe 50$, kuna tal läks arvuti katki. Olin nõus (EASY MONEY :D)

Nädala alguses helistas mulle Eesti meister LIVE pokkeris, Paavo Korkka isiklikult, et davai, kolmapäeval tuleb ta Tartusse ning paneme Olympicus cash gamei käima. Tema poolt vaalad, minu poolt huumor, davai diil.
Sain just mängult koju. Kasum kesised 750 EEK, oleks olnud kindlasti suurem, aga mul oli üks suur pot Paavo vastu, kus ma ei suutnud boardil K6365 boardil maha panna AK-d. Ta näitas Q6 :). Ilusti andsin 800 ära...mmm
Riveris tegin checki ning ta ladus 400 ette...kägisesin ja teadsin, et ta teab, et mul on käsi, seega ta panustab. Kurat küll....major leak...pean fixima neid. Kurattttttt ma ju tean, et tal on seal kas flush or trips. Fishe käis mühinal. Alguses toodi mingi blackjacki kunn lauda, kes oli mudakastis. Kutt ei teadnud reegleidki ladus vaid bet-bet-calle-reraise alline :D. Alguses hävis mingi 1500 EEK, aga ta teadis, KUIDAS DEPONEERIDA :D. Lajatas vaid 1000 EEKuseid BRICKE lauda.
A kutt ei jaganud biiti ning vaatas oma kaarte nii et kõik teised nägid. SEe ei meeldinud diilerile ning kohale kutsuti pit. Pit-Vilku pani kohe sõna maksma et, davai, sinuga on finiito, et tee viimased 3 kätt ning siis võid blackjacki tulla (rsk Vilku, nüüdsest on su karmavõlg ikka meeletu....mmm). Pm fish kaotas ühe käe ning viimasega tõmbas 3500 EEK poti, kui läks topsetiga sisse, vaalapoiss-Janek pani allini nuts reaga, sama tegi soomeugri-Paavo. Kyll aga river paardus ning Bläki-Fish scoopis kogu poti, hahaaaaa.....
Pafka langes sügavasse tilti. Svenza hõõrus veel soola haavale, et:"Tra sa oled nii fish, kuda sa paned seal nuppe nuts reaga :D"

Uustulnuk lendas blacki lauda, tõmmati seal konkreetselt bustosse (sinna mattis ta vähemalt 10k).

Meil oli rahulik sumin kella 05.00ni.
Aa...Enne ja peale cashitamist tegime 5-6 kesi veel 50 EEK flipi avatud kaartidega @holdemis. Obv et esimese võitsin, hittides flopist kaks paari :D. Teise flipiga sai juba rohkem kino:

Mul: KT
Svenza: T8
Vaalapoiss-Janek: 78


Flop: 887.

Svenza karjub:"JEeeeeeeeeeee ejejejeeeeeee"
Emavaal teeb reload karjumise:"Oot oot sa ei näe mis mul on we....flopped full house, NUTS...JEeeeeeeeeeeeeeeeeeee"
Svenza:"Traaaaaaaaa....KÜMME, KÜMME, TURNI KÜMME!!!!!!!!!!!!!"

Turn: 10 !!!!!!!!!!

Svenza särab ja naerab :D, olemas, scoop motherfuckers.
Vaalapoiss-Janek sügavas deprekas.
Mina võtan sõna:"Oot oot...riverisse 10 ja saame spliti!"
Svenza:"Ära kujuta ette, 1 oudist riverit ei saa tulla!!!!!!!!!"

River: 10 !!!!!

HAHAHAAAAAa kogu ülemine saal naerab ja irnub :D. Svenza kassib täiega. Siis ytlesin, et:"Oot...vaata emavaala, see vend sai korraliku badbeadi :D"
Mõlemad Svenzaga pidime maha kukkuma naerukrampidega :D. Igastahes, splitisime flipi ning tulime koju.

Fakt on see, et nüüdsest hakkab igakord enne JA pärast cashitamist flippe olema (miks mitte mängu keskel, sest laud ja ülemine osakond elavneb meeletult!)


ööd





Väike tillernips träxxx:

pühapäev, 11. aprill 2010

Day 3

17.00 algas 220€ Omaha turniir. Ma ei hakka pikalt jutustama. Igastahes, nüüdseks olen väljas. Pidasin vastu ca 45min. Mul käes KQs. Enne mind on raise 400 peale (blindid 50-100). Ma call. Flop Q78 (kaks ärtut). Ta bet 400, ma mõtlen pikalt (show) ning lähen allini. Russ kägiseb ja callib. Näitab 10 10. Turn 9, River 6. FUCK OFF, tra no nii ei saa ju pokkerit mängida.


Maybe lendan 19.00se express bussiga Tartusse, ei viici siin passida


Venemaa Pokernewsile antud intervjuu (see on eesti keelne versioon)

10-12 sekundi ajal öeldakse mu nimeks vist Marek (või ma kuulsin valesti ?!?!), hahahaaaa :D.
Sõber ytles mulle MSNis:

Lennart says:
sa oleks pidanud samamoodi vastu panema talle
Lennart says:
"see on hea küsimus, Jekaterina..."

Tegelikult oli meil pikk jutuajamine kaadriväliselt meie mõlema pokkerielust. Hiljem kostis ka Priit Pajumaa tema kohta paar pärlikest :D.

Kui ma Main Evendilt langesin, püsti tõusin ning hakkasin esimesele korrusele minema, möödusin sellest neegertsikist uuesti. Meie vahel oli kiire conversation:

Tema:"Langesid?"
Mina:"Jah..."
Tema:"Tahad mu õlale nutta? Mu üks õlg on vaba..."

Selle peale ma ei osanud midagi kosta ning kõndisin trepist ülesse, et uurida Omaha turniiri käiku ning kas late registration mode on aktiivne :D.



Minuga tehti kaks intervjuud. Esimene oli inglise, teine eesti keeles =)


laupäev, 10. aprill 2010

Day 2 !

15:15 - Panin äratuse 15.20ks, aga no ilmselgelt ärkasin natuke varem, kuna tuletõrjebrigaad ning sireenid kiirustasid kuhugi. Olen ennast välja puhanud, yeah! Jalad on meeletult kanged nagu oleks 5h järjest jalkat mänginud, õeh. Aga davai, ma lendan kohe pessu ja loungei sööma/kohvitama. Kui täna final tableni vastu pidada, siis tuleb ikka üks väga pikk õhtu/öö. Samas tahaks 220€ omahat mängida, aga noh...see ei tähenda seda, et ma nüüd võtaks turniiri kergelt ja langeksin meelega välja. Main Evendi esikoht saab 315 000 EEK, see on piisav mott, et mängida seda täie keskendumisega, sest alles on 60 mängijat!
Day 1 chipcounte on võimalik näha siit... . Nagu näha, ma olen täpselt keskmise stackiga =)

Davai, edu mulle. Järgmised updated suurema breaki ajal vms


15:23 - Hetkel olen registreeritud 220€ Omaha turniirile, küll aga ma pole osalemistasu maksnud. Omaha algab 18.00 ning eks ma 17.30ks pean otsustama, kas mängin või mitte. Kõik oleneb Main Evendist

19:34 - Main Event lõppes minu jaoks! TRA MA EI VÕI! Sain uude lauda, mõned käed folditud ning mulle jagatakse MPs kätte 55. UTG laseb 3800 (blindid 400-800, ante 200). Ma mõtlen ja lähen allini 18 000. Teised foldivad ning kutt kägiseb. Tean, et tal pole monsterit...kutt lõpuks callib näidates 67s. Fuck off.... Flop: 7xx ning edasised streedid mulle abi ei too. Mine perse värdjas skandikas. Sain vist 37nda koha. Main Evendi esimese breaki ajal andsin intervjuu Venemaa Pokernewsile, lollllolllll :D.

Ostsin end kiirelt Omaha turniirile (thank god, jõudsin ca paar minti enne late registrationi lõppu kohale, yeah! Buyin siis 220€, algstack 6000 (minu stack oli juba jooksnud 5500 peale vms). Edu mulle

21:06 - 30min break @ omaha turnal. Minu stack 6k, ehk algstack pm. Erilist actionit pole olnud, va see et käisin allinis, kui olin 3k stackiga ning sain duubli.


22:19 - Omaha lõppes! Ma olen Buttonil AAxx. Enne mind on 3 limpi + blindid...raiun poti, ehk allin. Üks foldib ning obv, et skandikas raiub re-poti 7746-ga, peale mida hakkab mingi russ kägisema ja lõpuks callib KTQx, eri mastist, FML.
Floppasin veel flush draw (olin ikka ees, ainult skandikal tekkis readraw), aga turnist sai skandikas rea kätte. River mind ei aidanud. Imege kotte skandikad!!!!!
Homme on siis viimane turna- turbo. Hetkel mõtlen kas üldse osaleda seal, sest noo stress on suht suur...:)

reede, 9. aprill 2010

Start! (Day 1)

18:20 - start. Olen 7ndas lauas. Minuga koos on tuntud netimängija Silver aka vsiu100. Peale selle on lauas ka atleast 1 shark, kes baltic festivalil sai 5nda koha, M.Fardan

18:44 - laud on meil jutukas, 2 venda sitout. Bounty aka Eesti laulja Summer tõmmati välja teises lauas. Tema eemaldaja sai 1500daalase paketi Ibizale.

22:10 - Dinner break! Nüüd on tunnike pausi. Kino sai täiega, kui minu, Svenza ja Mäsa juurde lendas mingi pruun eestlannast tsikk, kes ytles, et tahab meiega kindlasti intervjuud teha (siiamaani pole tal see õnnestunud :D). Algstack oli 10k ning püsin pidevalt 10-12k kandis. Kuna ma olen laua kõige suurem nit ning teised teavad seda, siis igakord kui ma limbin või raisen, kutid panevad INSTA folde..lmao...
Neist parim oli see, kui Fardan UTGst avas 400 (50-100 blindid), ma COs 69s. Kütan 1100 peale. Vsiu blindi all kägiseb ja foldib, Fardan mõtlemata foldib ja ytles, et tal oli AQ. Vsiu ytles, et tal oli ka AQ. Ning samasugune mäng on pidevalt. Korra pidin lihtsalt kaarte ka näitama, et nad ikka usuks, et mul on teh-nuts.
Ca 30min tagasi toodi meie lauda mingi hollandlannast milf, kes on maru jutukas. Jutt tõmmati taaskord käima ning ta päris mitmeid eesti keelseid lauseid...ala kuda on Tere hommikust meie emakeeles....
Kuna sain öösel magada vaid 2,5h, siis väsimus on suur..kuid peale 4 õlli ja 2 siidrit on elu tagasi (kuigi vahepeal pilt virvendas korralikult :D).
Esimene diiler oli tasemel, peale igat acti ytles valjuhäälselt fold, raise jne. Ning kui keegi bettis/raises, siis ytles summa eesti keeles ning inglise keeles! Ilma probleemideta- TUBLI TÖÖ! :)

Svenza ja Mäsaga tegime juba veits huumorit...(millest ma siin juttu ei tee:P). Kohe lennutan end alla tagasi, ehk leian kamraadid ülesse. Meil vaja see nigger-milf ülesse otsida, kes teeb Betfairi jaoks intervjuusid =).
Kui me enne turnat kolmekesi passisime, siis tsikk vaatas mulle otsa ja tuli rääkima:"Davai kutid, pausi ajal teeme intervjuu."
Me Svenzaga kohe:"Nonii..oli juba aeg...(meenutused Baltic Festivalile)"
Milf:"Aaa...mis te olete kuulsad?"
Meie:"WTF :D, mismõttes sa ei tea...Svenza, Mäsa ja Hotcocacola!"
Milf:"Aaa............"

WTF :D

Davai, lennutan end alla tagasi


22:22 - Rsk, väga raske on. Passisin korra netis ringi...lebotades...mmm selline unekas, et jube...blinn, pean kohe alla lendama, muidu kukun siia ära :S

22:23 - Aaa...üks käsi meenus mulle. UTG limp. Peale mida pandi 400 raise, call, call ning mina buttonilt callin TTga. Vsiu mõtleb pikalt...lükkab allini ca 6k stacki. Ning esimene raiseja vist callis AKs. Vsiul KK. Peale mida läks jutuks, kes mida omas: Mina (TT), ühel 99 ning JJ. Btw....flopis säras 9 ning riveris J, LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL. Vsiu sai ilusa duubli =)


05:38 - Sain teise päeva 23k stackiga! Hetkel mega väsinud. Mäng lõppes ca 1h tagasi, a ma tahtsin uurida mis netilehed räägivad sellest turnast. Kell 16.00 on jätk!

Juba täna

Täna õhtul kell 18.00 algab Betfair LIVE! Main Event mille buyin on 550€.
Pakkisin just koti. Varsti liigun linna, teen kerge eine koos musiga ;).
Kella 14 ajal lendan Tallinna poole.
Kuna ma ei saanud läbi telefoni Twitterisse postitusi teha, siis tõenäoliselt minu updated hakkavad siia ilmuma (kui ma seda aega leian :D)

Rohkem infot selle kohta, mida ma Tallinnas teen, leiad siit....

Edu mulle! (nälg tapab)




Cheers

teisipäev, 6. aprill 2010

Ületutsamine

5ndal aprillil 2010 oli Vikerraadios intervjuu. Seda saab kuulata siit:
http://vikerraadio.err.ee/helid?main_id=1329541

Mis teil viga on?
Kõigepealt jahub mingi noor preili (Sören Meius Rahandusministeeriumist) oma silmaringist. Peale mida tuleb mingi vanem naine sonima. NO WHAT THE FUCK ?!?!

Eided kujutavad nii julmalt endale ette, et mis ohud on mängida raha peale internetikasiinodes jne jne jne. No blinn....palun tehke vahet kasiinomängudel maja vastu ning pokkeril mees-mehe (mees-naise/naine-naise) vastu!

Marek Reinaas ytles väga õigesti Tartu Maratoni kohta:"Kõik inimesed ostavad õiguse, et seal osaleda ning enamusel puudub võiduhuvi."
Kas mitte Tartu Maraton pole hasartmäng?
Miks te ei lase mängida pokkerit?!

Unibeti Eesti esindaja rääkis väga asjaliku juttu (Saaremaa Vodka vs Viru Valge :))

See on juba teine lindistus, kus neiu Meius võtab sõna.....mmmm jubeeeeeee


esmaspäev, 5. aprill 2010

Reede....reede....kuna sa tuled???

Tulevane reede, ehk 9ndal aprillil lendan Tallinnasse. Seal toimub suuremat sorti pokkerifestival BETFAIR LIVE TALLINN 2010

Ise võitsin Betfairi pokkeritoast 17 200 EEK väärt paketi, mis sisaldab:
1.) 8600 EEK buyini põhiturniirile, mille lisainfo leiad siit...
2.) 8600 EEK on reisikulude katteks. Aga kuna ma elan Eestis, siis reis edasi-tagasi läheb maksma ca 300 EEK, kolm hotelliööd 1600 EEK, söök, jook ning laaberdamine...mmm no ehk saab 1500ga hakkama.
3.) Ülejäänud summa eest + ostan ennast side-eventidele sisse, milleks on:

* Omaha turniir, mille buyin on 3440 EEK. Rohkem infot leiad siit...

* Holdemi turboturniir, mille buyin on 3440 EEK. Rohkem infot leiad siit...


Minuga joinib Rene ,kes tegi ettepaneku, et võiks rongiga minna, seal on wifi, baar, peldik jne :D.
Nii kui Tlnas maandume, lendame raudselt poodi, tangime end hea ja paremaga. Edasi liigume Revalisse ning siis juba minu hotellituppa. Avame mõned Tuborgid ning...mmmm



Esimene turniir minu jaoks on reedene Main Event, ehk põhiturniir, mis algab 18.00
Koju plaanin tulla esmaspäeval ehk 12ndal aprillil.



Ning natuke kütet kah (H) (alates 01:36st)




or...


pühapäev, 4. aprill 2010

Rakeback



MINE SELLELE SAIDILE, KLIKKIDES SIIA


Paljud algajad registreerivad ennast kuhugi pokkerisaidile ära, ilma et uuriks milline affiliate oleks neile kõige parem. Suurimad affiliated pakuvad parimat rakebacki, suurimaid freerolle ja muid boonuseid.
Kui sa regad ilma suurepärase diilita (nt. 30% rakebacki diil) mõnele pokkerisaidile ning maksad neile kuus 1000$ raket siis sa ei saa sellest 30% tagasi (ehk 300$)!

Ise olen kasutanud Pokerclub.ee teenuseid juba aastaid ning ei kurda millegi üle. Kiire support tagab hea teeninduse.

Kuidas rakebacki välja makstakse? See oleneb juba pokkerisaidist. Enamjaolt kasutatakse kahte varianti:
1.) Rakeback kantakse sinu pokkerikontole
2.) Rakeback kantakse sinu Pokerclubi kontole, mida saad välja kanda just siis, kui sul endal vaja!

Minu soovitus:
1.) Kasuta minu linki
2.) Link suunab sind Pokerclub.ee lehele
3.) Registreeri ennast kasutajaks
4.) Vali pokkerituba, kuhu soovid registreerida
5.) Täida vajalikud andmed
6.) Säästa enda raha!