pühapäev, 5. juuli 2009

nagu ütles neeger Jamal:"Perkala paska"!

No mis seal ikka.
Oli rahulik laupäev @Pree juures, keevitasime LIVEt 1-2 blindedega, obv et ma sain 800 plussi.
Kuna see oli kergelt tulnud, siis see oli vaba raha õhtuks. Edasi suundusime olympicusse, et teha raske õll. Nii ta siis läkski.
Lineup oli järgmine: Mina, Argo, Rain, Mikko ja Raiko. Kuna Kukel ei vedanud Kenos, siis ta lendas trammiga koju (huvitav, aga Tartus pole ju tramme...)

Samal ajal alfaisased lasid promojooki: JIMBEAM kerge Kokaga, mis oli nii lahja et jube. Kõigepealt see plekkis 35 kulli ning no jimbeami maitset ma kahjuks ei tundnudki. Baarisulased (INNU :D, TRIINU ja ainuke baarmen MAKU :D) ütlesid küll, et panevad 4cl...aga rsk, kus koonerdasid...kutid koonerdasid nii hullult, et jube. Oleks võinud selle mõõdiku täis valada, aga asi ants...juu siis kardeti, et hr Armin, emaili aadressiga armin@karu.ee, aastaaruandes seisab punkt kus on valatud liiga palju lojaalsetele parmudele viskit ?!?!?!?! Faken ettekujutus noh.



Nii...aga neiu Innu pakkus meile tasuta einet, kerget burgerit. 4ndal juulil on USAS Iseseisvuspäev ja tänu sellele, oli ka mingi promo. Pildil nägi see välja perfect burx: suur tükk kassi fileed, kerge sepiku, kurgi ja majoneesiga. Aga nagu ütles Imre Kose:"Lé perfect".



TÜNG!
See burger oli...lihtsalt...külm :D. Küsisime, et:"Nalja teete we, pange mikrokasse vms + kus on lehtsalat, mis pildil on"
Vastati ausalt:"Salatit pole, samuti pole meil mikrokat".
Nahui naada, külm burger on sama nagu juua sooja viina, tetly teega!
Igastahes...edasi hakkas kino saama. Kuna mu kamraadid olid hullemad snussi ja poppersi sõltlased, siis seda kraami sai pandud ja tõmmatud jubedalt (mina vaid snussi ja paar sõõmu poppersit, oi seda nalja, hahe).
Suundusime korraks Suudlevatesse Tudengitesse, tegime kerge soliidsema eine, kus anti shaslõkki meile- MEHE MÕÕT (H).
Keevitasime kõik migni 2-3 gini/õlli ja suundusime tagasi wonderlandi, kus muru rohelisem, müüjad pruunimad ja rinnakamad ning burgerid külmemad.
Jätkasime Jimmi lakkumist.
Siis meenutas MAKU (:D), et ma saaks ka long islandit eriti soodsa hinnaga, 110 EEK- HAHA, insta call, tellisin 2. Seal oli tunda juba alkoholi maitset, aga sama kiirelt olid klaasid tühjad.
Kell oli juba 3...mõtlesime, et mis saab...

...obv et tellisime uued joogid, kasutades kõiki võimalike boonus süsteeme.
Kell 3 lahkus meie seltskonnast Rain, kellele tuli Liis järgi.
AND THEN THERE WERE THREE.
Mina, Mikko ja Argo littisime tina edasi...kunagi peab see katus ju ära sõitma....aga no kus sa sellega :D.
Nalja sai täiega.

Läksime ülesse, kus sõltlased mängisid BlackJacki. Mingi eriti doonor friik, rasvaste juustega kujutas ette, et ta mängib BJd.
Hakkasime pinda käima, naersime, irvitasime ja küsisime:"MIKS NII?!??!"
Seletas seal hullult matemaatikast, aga kui küsisin:"Kas loed kaarte?!?!" tuli nanosekundiga vastus:"Misasja".
Igastahes, väidetavalt ta seal tegi 500st mingi 3k. Kõõmarumm seletas, et ta eelnevalt tegi 20k vms + et BJ on beatitav mäng. Kuule, palun ime munni ja call me Johnny. Mis kuradi beatitav mäng, kui sa mängid pm vaid diileri vastu. SEe saab olla ainult beatitav siis, kui luckbox töötab + loed kaarte (vaadake filmi "21").
See vend poleks osanud oma nimegi tagurpidi lugeda, rääkimata kaartidest ega joogimenüüst.
Nii...paar minta mööda, kõõmavabrik lahkus lauast, samuti meie ülevalt. Suundusime vip loungei, ehk baarileti äärde. Tasapisi liikus igast rahvast sisse, üks oli rohkem kastis kui teine.
Mitmed vennad proovisid meie poppersit, peale mida oldi nii aufwidershen, kui veel olla saab :D.
Lõpuks oli kell 5.30, kui mõtlesime, et davai, tõmbame nahui siit, kuna väljas läks valgeks ning mutant-vampiirid kadusid põõsasse.

Pm ma arvan, et järgmine nv kordab sama teemat.

aaa loogish, et ma reedel olympicus panin turniiri kinni. Pohhui, see et osales 9 venda ja see oli 110 EEK rebuys turniir, aga tähtis au- VÕIT NOH. Võiduraha ma andsin aga Atlantisele :D.

aaa kui juba seletada Olympicu puudustest, siis loen need siin samas ülesse
1. Baari tuua 2 rummi- Casino & Poerto Rico
2. Trepp maha, eskalaator asemele
3. Lojaalsed kliendid võiks kilose viina sõbrahinnaga saada, nt 500ga.
4. Pokkerimaailmasse tuua veel teine laud, kuhu saaks panna klaase.
5. Puhastada rohkem toole ja vaipa, need on nii rõvedalt sitased, et isegi Sambla-Ennu jalgevahe on puhtam
6. Ei mäleta enam...


samas, kõik on nii imelik hetkel...ennem oli probleem, miks ma täis ei jää, aga rsk, hetkel on kell ca 13.00 ning ma olen segi nagu tarakan.


ciao bambiino

3 kommentaari:

Unknown ütles ...

olympsi 6 probleem oli arvatavasti mikroka puudumine :D

hotcocacola ütles ...

õige :D

Unknown ütles ...

hahahhahah hea lugemine :DD