kolmapäev, 13. mai 2009

Füürer-Rutt !

Pole juba pikemat aega bloginud, suurimaks põhjuseks on ajapuudus.
Vaadates enda viimast postitust, siis tahaksin tuua välja uue Pokerstarsi sng-graafiku. Antud graafiku "tõus" madalseisust algas just siis (roheline täpp), kui hakkasin omaha-sngsid mängima, nii DON-e kui 6-maxe. Järjekordne langus (lilla täpp) algas siis, kui tegin holdemi-DONe. Holdemi Donid pole minu jaoks, värdjate nittide kokkutulek, vuihhhh!



Starsiga on asjad ammu juba ühelpool, rahad välja kantud ja keskendun VAID Pacific Pokerile.
Pacificus on olnud huvitavad ajad. Maadlesin pikalt omahaga, aga siis viskas siibrisse, sest minu mängustiil muutus liiga looseks, sest mängisin ju PLO25, kus mul oli 50-60 BI. Miks ma ei läinud PLO50sse? Sest seal oli vähem laudu..1-2.
Juba 2-3 nädalat ei ole ma tõsiselt omahat mänginud, ainult NL50 6max - 6-8 lauda (8 lauda on Pacificus maximum).
Proovisin ja proovisin..aga edutult, olin pikalt breakeven NL50s, kuni lendasin downswingi ja käisin isegi 780$ peal ära korra. Õnneks on mind toitnud ka mõned turniirid (1-2-3-4ndad kohad).

Eelmine reede võtsin ka NL50st puhkuse, sest ma ei suutnud enam keskenduda seal, liikusin NL30 Heads-Up laudadesse 2-4 lauda korraga. See oli mõnus, bankroll kasvas ja mina olin õnnelik :D.

Vahepeal sai endale muretsetud uus laud, uus monitor (22'') ning meeletult ergonoomiline tool- ideaalne pokeroffice!




Viimasel ajal olen hakanud aina rohkem mängima siis NL50s alates kella 21.00st kuni mingi.....01.00ni, ideaalne traffic, igasuguseid idoote leidub.
Oleks nii et deepstackina ei häviks AA vs KK ; KK vs AA; QQ vs AA; AA vs set flopist, siis hoiaks kümneid buyine kokku, aga mis seal ikka...pingutan, et jõuda suvel NL100 regulariks (juuni-juuli), eesmärk vähemalt 4000$ (hea oleks 5000$). Hetkel olen 2500$ peal.


Selleks korraks on pokkeriga vist kõik, aga jätkaks juttu natukene teistel teemadel.
Olen hakanud tegelema TAASKORD spordiennustusega, aga..aga...aga.....
Kasutan saiti www.betinf.com . Sealt saab suurepärase ülevaate Euroopa tippjalgpallist. Samuti ennustavad 4 prod tulemusi ja enamjaolt on need õiged. Kui minevikus tegin vaid "kombosid", siis nüüd tegelen vaid süsteemimänguga, lisan fold-mänge. MIKS? Sest kui nt mu piletis on 10 mängu, kasutan 8-fold süsteemi, siis võib 2 ennustust valesti minna ning ma ikka võidan mingisuguse summa, samas kui panen kõik 10 täppi hitin suure summa :).
Soovitan kõikidele kasutada http://betinf.com/ ja panustada mängudele mis toimuvad Euroopas ning kõrgliigades. Alamliigade jalgpall võib olla tihtipeale üllatusi täis ja Betinf ei kajasta alamliigade jalgpalli.

Tulemas on üks võimas üritus: AIRPORT JAM 2009 (24-25 Juuli)
Kohale lendab ka üks maailma parimaid italian-hardstylei esinejaid, Daniele Mondello.
Väike ülevaade kuti tegemistest:



Uus track:



Huumor :D:D





3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kui ma vanasti viitsisin otsida ja tegeleda, siis http://www.ylikerroin.com/forum/index.php oli võrdlemisi normaalne koht. Samas panustamiseks: Betfair ja ainult see.

hotcocacola ütles ...

tänx sulle :). Regan vist õhtu poole sinna soome saidile ära ja üritan asjast aru saada :D. Ma tean, et Betfair, aga miks? Suurimad koefid? Kõige rohkem mänge? Või mis...:). Ma olen vaadanud BFi, väga sümpaatse mulje jätnud, hea kujundus ja palju mänge, seal vist näitas midagi sellist ka, et palju antud meeskonnale raha alla pandud on :D

Anonüümne ütles ...

Betfairiga on nii, et kui panustamine huvi pakub, siis peaks end ise kurssi viima. Kui ei huvita või tahad pühapäeval ManUle raha panna, siis sobib suvaline koht.