kolmapäev, 29. juuni 2011

Marrakechi day1 ja day2

Alustasin nagu Paavo, standard nittimisega. Esialgu oli vaja teada saada mis stiiliga minu laua mängijad pelavad. Peale esimest tundi oli kõik suht selge. Lauas tundus olevat vb heal juhul 1 hea mängija peale minu obv, kolm limp-call-kohalikku härrasmeest ja paar giganitti.

Laud oli tegelikult kuldne, üks nõrgemaid kus istunud olen.
Nagu varem mainitud, siis minu targetid lauas olid kohalikud vanad härrasmehed, kes limp-callisid ala utgst A2o-ga. Samas read oli selline, et hea käega avati 6-13x BB, taheti jubedalt overbettida.
Hea näide ühe venna poolt. Pot on ca 1300, As Xs Xx, ehk kaks mastikaarti ja äss. Vana betib sellesse poti 12k ning mingi David Negreanu sarnane tegelane kägiseb ning callib. Nagu what the fuck?! Turn on Xx, masti lauale ei tule. Vanur laseb teise bulleti 13k. Negreanu kägiseb ja foldib. Selliseid imelikke jaotusi oli ca 2-3.




Minu lauast lahkus esimene turniirilt väljakukkuja.
Minu paremal käel istus üks inglise noor kutt. Kohe näha et algaja, sest tema „raise-arsenalis” oli vaid min raise.
Anyways jaotus peale esimest levelit algas nii:
Inglane avab UTGst (75-150-0 blindid) 600. Ma UTG+1 JQs callin, peale mind on shortstacker D.Negreanu, kellel 18k alles, ta kütab 1800. Buttonil on meil eelnevalt kirjeldatud kohalik härrasmees kes esimestel levelitel oli väga agro- tema pumpab 7000 peale. Inglasest UTG callib. Negreanu lükkab oma 18k stacki keskele, vanur ja inglane callivad selle. Seega pot on teise leveli alguseks juba ca 54k.
Flop on gigakuiv, 8s 4h 2s. Vanur betib 36k, jättes endale taha ca 2k. Inglane tangib veits ja callib selle ära, jättes endale taha ca 9k. Turn 8h, vanur shoveb oma riismed, inglane snapib. River ehe blank 9c. Avatakse kaardid, Negreanu näitab AA-d, vanur AA-d ning inglane Kd Qd. Ausalt, ma ei tee nalja, ta callis flopil K kõrgega, 0 drawd, lmao. Ebareaalne vaal.
Õhtu poole käisin esimest korda allinnis, sain duubli 75k peale AA vs 66.
Päeva lõpus viidi mind teise lauda. Alustasin agrolt, võites esimesed 4 potti. Siis hakati suht haigelt vastu, 3betiti igast nurgast, lol.

Lõpuks tuli üks väga suur jaotus:
Olime lauas 7 kesi. Blindid 1000-2000 + anted. Minu stack 120k, regularil 130k. Olen UTG ja hoian 99. Teen standard avangu 5100. Hijackil olev agro regular kütab 13000. Kuna viimased käed on mind abusetud, siis otsustan seda mitte callida, vaid otsa panna. 4-betin teda 31000 peale. Kutt mõtleb pikalt ja shoveb. Mul karp lahti ja alustan analüüsi, et wtf mis kätega ta seda teeb, kas tal tõesti on tugev käsi? Esimene tunne ütles, et ta võib seal vabalt nõrga käega kah teha, ala QJs, KJo jne. Lasin enda TIME panna. Päeva lõpuni oli ca 30minta. Teadsin, et enamjaolt on mul coinflip, kuid võin olla maas, kui ta omab tõesti TT+. Samas oli variant, et rex shoveb mingi 44-99ga.
Otsustasin foldida, ei soovinud flipata turniiri esikoha stacki peale. Peale foldi sai vastane aru, et callisin ja ytles:”Good call!” ja näitas ATo-d. Ütlesin, et foldisin, aga teadsin et see on suht close...

Nittisin päeva lõpuni 86100se stackiga.




Day2
Teine mängupäev algas katastroofiliselt. Esimese 4 käega suutsin enda 86k stackist 20k ära anda. Peale seda löödi laud lahku ja mind viidi Paavoga ühte lauda.
Paavo andis kiire ülevaate laua rexidest ja fishidest.
Kõik oli OK, ei toimunud mingisugust mindfucki.

Minu stack ca 53k. Blindid 1500-3000+anted. UTGst leian QQ, avan standard 7k. Small blindil olev hiigelstack küsib, palju mul taga on. Vastan, et ca 46k. SB callib, teised foldivad.
Flop on natuke ebameeldiv K33r. Ta chk, ma chk (plaan hoida pot väike, võtta valuet 1-2 streeti max). Turn 6x, ta chk, ma chk. River 7x, mingit masti maha ei tulnud, kuid ta betib ca 11k, teen snapcalli. Vastane näitab KK, ehk flopped full house- pretty sick. Tundus, et olin ilusti tsoonis :). Samas, preflop oleksin läinud tuimalt bustosse oma shortstackiga.

Langesin ca 35k peale. Paar ringi läks mööda ja leidsin LPst JQo. Shoven sisse. Bigblindil oli üks valge triiksärgiga prantslane. Tangib pikalt, lõpuks callib ATo-ga. Floppi Q ja mulle duubel mingi 75k peale.

Tilti ajas mind asjaolu, et kui olin buttonil AAga ja kütsin sisse standard avangu, siis mõlemad blindid foldisid kiirelt. Muidu oleks savi, aga minu paremal ja vasakul käel olid laua suurimad agrod, kes ei loovutanud enamjaolt ühtegi blindi! SICK!

Järgmine ring olin SB-l ja leidsin KK. Buttonil olev agronoom avas, kütsin 3beti, ta foldis kiirelt- pfdspgjasfogafgajfkglfhgadfh.


Rahasid sai 37 parimat.
Kui mängijaid oli alles 50, löödi meie laud lahku.
Teise lauda läksin ca 125k stackiga.
Võitsin esimese käe ja ütlesin lauale:”Hellouuu!”

Paar kätt edasi, otustasin callida ühe shordi allinni AQo-ga. Ta näitas TT. Flop Txx. Mõnituseks pandi turni ja riverisse A, sick. Langesin mingi 85k peale.
"Hellouu" in my ass...

Aeg möödus ja leidsin BBst 67 ruutust. Cutoff avab 3000-6000 blindidega 18k. Otsustan selle callida ja mõistliku flopiga nupud sisse lükata, vb isegi donkbet shoveda.
MIKS? Stack kuivas ja see oli suht ideaalne spot imo.
Flop Kd Qd 4x, ehk mulle flushdraw ja teadsin, et nüüd olen commited. Checkin, vastane viskab pihuga ca 35k, ma shoven, ta snapib AKs-ga. Turn 9d ja mulle ilus duubel mingi 170k peale.

Alles oli ca 42 mängijat, ehk 5 rahadeni. Alates sellest hetkest algas meeletu swong, ühtegi kätt ei tulnud, pidevalt meeletu kõnts 92, 74, K2 jne. Nii kui tuli selline keskmine käsi Q8s, A8o, siis enne mind oli alati raise, vahel ka 3bet.

Langesin 100k peale ning algas mullimäng. Olin vastu võtnud otsuse, et foldin end rahadesse ära ja siis alustan shovemist. Bigblind oli tol hetkel 8000, seega omasin 12 bb-d. Olin rahulik, sest ca 5-6 venda oli mingi 30-40k stackiga, seega suht ez moneyz.




Mull
Mull lõhkes minu lauas.
Peale seda toodi minu lauda ESTPatrick.
Langesin ca 70k peale ja leidsin UTGst A5o. Shovesin, sest tol hetkel olid blindid juba 6000-12000. Peale mind oli ESTPatrick, kes reshoves oma 300k. Seis tundus nadi, aga olin suht rahul, kui ta avas 33. Ütlesin kõvasti:”Wow, flip…cmonn”.
Floppi lendas A ja mulle duubel mingi 160k.

Kohe next hand UTG+1, JTs. Shoven ka sellega, sest rahalised üleminekud on väiksed ning plaan on siiski kõrgete rahakohtade peale mängida. Mind callis bigblind peale pikka tankimist AJoga. Floppasin auku reatõmbe, kuid turni tuli T ja sain suure duubli mingi 350k peale. Seis tundus hea.




AA vs KK vs QQ
Mõned käed edasi toimus minu lauas ebareaalne setup 3 mängija vahel. Põrkusid suured stackid AA, KK, QQ. Naljakas on see, et ässad jäid viimaseks, laud jooksis välja QJ9K4, lol.
Minu paremal käel oleval tegelasel oli ca 1,3milli (avg ca 300k).




Big setup!
Blindid 6000-12000+1k ante. Minu stack mingi 335k. Leian UTG+1st QQ. See sama stackleader avab 25k. Otsustan callida sest:
1.) Peale mind on „sügelejad”, kes tahavad kindlasti 3bet shoveda.
2.) Kui shove ei tule, siis saan kuni Q high kõrgel flopil ta cbeti peale shoveda.

Nii ja plaan täituski, peale minu calli otsustas ESTPatrick mingi 250k shoveda KQo-ga. Selle callis UTG, ma re-shovesin, ta callis ja keeras lahti õnnetu AA….sicksicksick. Anyways, lauda jooksid kribud, mul ei õnnestunud ühe oudist tõmmata.




Lõpetasin turniiri mingi 30nda koha ja 725€ga.

Järgmisel päeval läks meie tagasireis suht pikaks. Kell 08 oli äratus, käisin Annuga hommikust söömas. Kell 09 läksime taksoga lennujaama.
10.45 läks Easyjet Marrakechist Londonisse. Suureks üllatuseks kujunes reis väga meeldivaks. Lennuk ise oli puhas ja mugav. Reis kestis vaid 3h.






Londonis oli meil rohkelt aega, otsustasime sööma minna. Tegime lennujaama kohalikus pubis suured söögid ja joogid, mõnus.



Sain vist elu parimat siidrit. Tegemist oli rootsi maasika-laimi siidriga. Klaasi pandi rohkelt jääd ja paar väga värsket piparmündilehte- super! Pole vist paremat maitseelamust 4,5 naela eest saanud :D.



Kamraadid mainsid, et seda sama müüakse Kaubamajas ja Virus. So sick, taipohh kui ma tulevikus seda Eestist ei leia!

Riia lennukist oleksime peaaegu maha jäänud. Läksime vale gatei juurde ja pidime mingi ebareaalse maa kiirkõnniga läbima. Lõppudelõpuks kõik laabus hästi. Air Baltic oli muidugi ehedalt ront saan, väga kole ja ebamugav. Ma ei saa aru, kuidas lastakse sellisel tankil lennata?!?!?!?!?!

Riias läksime maha ja sõitsime Tartusse ca 3,5h. Magama sain 06 hommikul ja ärkasin õhtul 16.00. Mõnus!

TV3 Videod: http://ee.pokernews.com/uudised/2011/06/olympic-online-profimangijad-marrakechi-turniiril-rahades-4527.htm


Suve plaanid
Selleks korraks kõik. Järgmine turna on juba 2-3. juuli Pärnus. Peale seda toimub 2-7. august EPT Tallinn. Seal kavatsen mängida 4250 eurose osalustasuga Main Eventi. Kui keegi soovib midn steikida 3200€-se sisseostuga headsup turniirile, siis palun, olen avatud pakkumistele :)

1 kommentaar:

Unknown ütles ...

See eluhea siider :D