pühapäev, 25. aprill 2010

Vaal, nupud ning variatsioon!

Laupäeva lõunal mõtlesin, et peaks minema Olympicusse turniirile. Formaat oli 220+ 100 EEK rebuyd. Kella 16ks oli reganud vaid 6 osalejat ning otsustasin hoopis voodisse linade vahele laskuda. Kui ma kell 20 ärkasin, refreshisin Olympicu lehte, nägin et turniir müüdi välja, heheheee :D.

Mõtted olid juba õhtusel cash-gamel. Lootsin, et laud tehakse lahti ning actionit saab kogu öö.
Liikusin 22.30ks linna koos läpakaga, et niikaua all lounges wifitada, kuni mängijad kohale tulevad. Minu õnneks tehti laud sekundi pealt lahti. Esimene minut möödas ning istusime 4kesi. Kaks minutit veel ning laud oli täis. Viis minutit veel ning waitinglistis oli 4-5 inimest :D. Thank god, et ma enne Olympsi kuhugi Ristiisasse sööma ei läinud.
Laud oli suurepärane, huumorit ning kino sai pidevalt. Koht oli mulle sobiv...kuigi oleks tahtnud Kändu enda paremale mitte vasakule. Lauas on üks megavaal.

Mängust (räägin kahest käest):

Ostsin end standard 2000.-ga sisse. Mäng algas tavaliselt...ehk callisin end surnuks (700-800 kadus nagu naksti). Sain esimese poti ning olin taaskord algstacki peal.
Olen CO positsioonil ning mulle jagatakse crazy pineapples kätte 10s 9s 10x.
Vaatan, et enne mind on pot 60 EEK, ehk kaks blindi ning 4 limpi. Otsustan selle ülesse korjata ning raiun 210 peale. Laud hakkab kägisema. Sinikas callib, sama teeb jõumees (nime ei tea :D).
Diiler keevitab flopi: As 8s 6s! Floppasin 10-high masti. Action algab...Sinikas läheb allini 800 EEK, Jõumees snapcallib! Mul WTF. Tema stack oli selleks hetkeks minust veits suurem, ehk ca 2000 (mul 1500). Võtan veidikeseks aja maha. Sinika kätt ma põhimõtteliselt ei kartnud, küsimus oli selles, kas Jõumehel oli kõrgem flush või mitte, aga noh...ta hakkas seal oma sõpradega seletama ja nagu ma aru sain, siis ta ytles neile, et tal pole flushi :D. Davai, allin ning saan suht kiire calli. Turn blank! River blank!
Sinikas näitab kaarte Ax Qs (ehk igasugune poti mastist kaart turni/riverisse oleks minu tapnud!).
Jõumees näitab AA, LOL, flopatud sett (ehk igasugune laua paardumine oleks minu flushist parem olnud!). Thank god, et ta preflop mulle otsa ei pannud, hahahahaaaaa fishshshhhyyyyyy :D. Igastahes, scoopisin kogu poti...mmmmm. Stack oli mingi 4400 kandis.

Edasi hakkasin kuivama, kätt ei tulnud ning suurim vaal lauas vaid reloadis.

Viimane käsi oli ca 04.40 ajal, mil ma olen Button ning mänguks võtan crazy pineapple taas (Omahat ma olen viimased Olympsi korrad vähem valinud, kuna pidev limpimine full ringis tähendab seda, et sulle peab kätte tulema täis nuts või pead oma halva käega floppama über nutsi). Kätte jagatakse Ac As 6c ! Suited äss, solid.
Vaal raiub UTGst 200!
Mõtlen, et ohh, super, aga mu vaja teha suur raise. Vaatan tema stacki, see 2500 kandis. Teised foldivad ning järg jõuab minuni. Hakatakse kägisema...mmm... Känd kõrvalt ytleb:"Nohh...800 oleks hea!"
Ise mõtlesingi, et 800 oleks suht fine, aga kuna tegemist on hüdro vaalaga, siis tahaks saada ässadega suurema osa juba preflop sisse. Pluss mul vaja vältida seda, et ta ei tuleks mingi hüdropasaga kaasa. Panen reraise to 900 EEK!. Laud hämmingus, kõik foldivad vaalani. Kutt kägiseb...mingi 30sek mõtleb ning küsib (ise täiesti kastis):"900 krooni wä...kurat küll noh!". Vaal otsustab callida!
Flop tuleb Kc 8c 6s, ytleme nii, et selline flop, kus ma ei saa drawing dead olla. Kui vastane peaks hakkama kilkama ja rõõmustama, ehk tema käsi on mingi KKx vms, siis ma vb olen sunnitud hoopis flushi drawima. Okei, kutt läheb 1600 allini. Callisin sekundiga ära, aga nüüd läks huvitavaks, ta ise hakkas seletama:"Ohohoho....ma ei saa seda kaotada..mmmm mõnus mõnus.."
Ta viskas ühe kaardi ära. Mina kägisen...et wtf toimub. Ma ei teadnud üldse, kus ma olen. Kogu laud vaatab minu otsa, et noh, tee kiiremini.

Siit pöördumine: KADUGE KÕIK TOORELT *****! TEGEMIST ON 5K POTIGA, KUS TULEB NATUKENE MÕELDA NING HÄID LIIGUTUSI TEHA. MA SAAN ARU, KUI POT OLEKS 300 EEK NING MA VÕTAKS AJA MAHA, PROOVIKS TEDA KÄE PEALE PANNA, AGA NOO EI.... (õnneks annavad mulle ajalist respecti vaid Känd ja mõned vaiksed mängijad minu läheduses). Mulle lükatakse kohe TIME. No fuck off rsk. Õppige pokkeri etikett ära!

Peale selle on Olympicu lehel info "TIME" kohta:

23. Kui mängija ei ole teinud oma otsust mõistliku aja jooksul, on teistel sellel laua mängijatel õigus öelda „time”, mille järel annab Supervisor mängijale 1 minuti aega mänguotsuse tegemiseks. Kui minut saab läbi, siis loeb Supervisor sekundeid 10-st allapoole. Kui mängija ka selle 10 sekundi jooksul ei ole oma otsust teinud, siis loetakse käsi surnuks.

24. Supervisor võib mitte aktsepteerida mängija poolt öeldud time’i seda kui ta ei pea seda mõistlikuks.


http://www.olympic-casino.com/poker/index.php?id=11777&parent_id=11776

Igastahes....kaalusin tõsiselt hoopis flushi tõmbama minna. Viimasel hetkel mõtlesin ümber, ning viskasin 6c ära. Lootsin südamest, et tal pole setti.
Turn: Qx (mitte risti)
River: Kx (mitte risti)


Selleks ajaks olin teadlik, et tõenäoliselt ta hittis tripsi või veel parema kombinatsiooni. Lõpuks näitas kätt: K6, ehk flopist oli tal kaks paari mis riveril muutus full houseks.
Ütlesin:"Nojah, tore, sitout-cashout!"
Mmm....5000ne pot...toretoretore =)
Hiljem mõtlesin, et wtf, millega ta preflop callis. Tal ei olnud KK6, kuna siis ta oleks endale KK jätnud. Tõenäoliselt K6A or K6Q...lol.

Tegemist oli siis minu suurima kaotatud live-potiga.

Tilt tasapisi kasvas, aga noh..seekord hoidsin end tagasi. Laud kiitis mind, et hea mäng ja tulin kohe koju. Jäin plussi hädise 150 EEKuga, heh.

Koju jõudes oli tilt laes, ei tahtnud kellegi juttu ega käginat kuulata, tõmbasin kohe magama.




Aaa.....ning vaalade sound

Kommentaare ei ole: