esmaspäev, 10. oktoober 2011

BOC

Balti Online Championships läks aiataha. Sain 0 cashi. Jah, mina olin selle BOCi suursponsor! (Tervitused Henrile ja Privadorile).

Samas esimene 55€ne PLO oli tegelikult täitsa ok (lõpetasin mingi 13ndana), siis ülejäänud turnad jooksid täiesti allamäge (loe: kanjonisse).

Enda mäng oli kehv, samas mott kaob, kui reaalset mängufaasi on vaid paar levelit, peale mida läheb haigeks turboks.

Loodetavasti OPEM on paremate struktuuridega.

Mõned kiidusõnad ka: rankingu auhind oli super. Selle nimel tasus pingutada, kuid mnjaa...ma ei suutnud püsida Runnari, Andrulise ja Brikkeri kandadel.
Vähemalt läks võit Tartusse. GG Runnar ja loodetavasti Brikker oma teise kohaga pole kõige õnnetum :D.

Neticash sujub hetkel väga mõnusasti. Kuu esimestel päevadel raiusin toorelt EKG-graafikut, ehk ülesse-alla...vana hea genemine. Praegu mingi 4k$ up. Aastavahetusel soovisin, et minu selle aasta neticashi kasum oleks 30 000€. See on suht tehtav, kui samamoodi jätkan..heh.

Tahaks haiget volüümi panna kuni Irish Winter Festivalini välja (27ndal läheb lennuk). Praegu 6500 kätt mängitud, aga oleks tore kui see nr 27ndaks oleks vähemalt 20 000.

härra läheb nüüd magama, shoveb vaaladele @ unes :D


Ning et fännidel igav poleks, siis postitan enda lemmik jaotuse, mis eales lindile saadud. Tänapäeval on see suht standardiks saanud, aga tol ajal mil Kongsgaard seda tegi, siis selliseid liigutusi tegid vähesed ning sedagi VAID skandinaavlased ;)

Videot saab näha siit...--> LINK

Kommentaare ei ole: