kolmapäev, 20. jaanuar 2010

19nes jaanuar

Sain kell 9.30 magama- reaalne!
Igastahes, ärkasin kell 18.15 vms, lendasin msni ning Edgar lendas kohe ligi, et mis teen, mix kõnedele ei vasta jne. Tegin talle selgeks, et poker-pro vajab und :D.

Leppisime kokku, et lendame kella 19ks Classic Casinosse, 330 EEK Terminaator turniirile. Mõeldud-tehtud. Krdi...kõik kiidavad seda kohta, aga mina kyll midagi toredat seal ei näinud. Ainuke positiivne asi oli see, et koht oli väga suur ja avar....aga mingisugust actionit ja stuffi seal ei toimunud.
Mäng ise oli täiesti donkfest, kutid limp-callisid terve aeg. Peale selle, kutid hakkasid monster hitte tegema ja noo finaltables langesin. Sain ühe skalbi, ehk 100 EEK.
Peale mõttetut Classicu turnat võtsime takso ja lendasime Olympsi, et railida EMV Event #2-te, ehk 7studi.
Asusime kohe andu_andut fännama. Kui me sinna saime, oli ta mingi 300 chipi peal ja peale seda kui me talle "isostari" andsime (siider :D), lennutas ta end kohe 8k peale, irw, gg!
Sai igasugust kino ala...Andu sa võidad esikoha ja 11500 eek, aga meie manageri-tasu võtab sellest 100% ära + sa ei saa karikat ega medalit kah. Heal juhul võime anda sulle diplomi.

Mina ja Ets panime täiega tinti, siidreid läks mingi 7 vähemalt, pilt virvendas...mõnus!
Sain tuttavaks ka FreakyJasoniga, läxime tema Omaha satikat railima.....kutt kobistas bubblest läbi ning sai pileti põhiturniirile, well done!
Pm mingi 01.30 sain koju, passisin veic arvutis ja kell 02 lendasin magama.
Uni kadus mingi 06 ajal, kui tekkis mingi pohmakas vms, tahtsin midagi juua...kuid mitte õlli. Otsustasin, et passin veic üleval ja hiljem lähen uuesti magama. Hea fail, passisin pm 11ni voodis, vahel läpakaga, vahel und oodates- ei midagi.

Hetkel sain just söödud, tellisin Gruusia restoranist kebabi ja shaslõkki....mõnus tööö....põhiline oli see, et kui ytlesin kus elutsen (Pilve 4), siis helistati mingi aeg tagasi, et kus linnaosas see asub :D..operaator oli rämeda vene aksendiga...krdi tüüpiline ptsis Tallinn :D.

Hetkel passin tühja ja ootan tasapisi õhtut. Tänasest läheb mölluks ära.
Õhtul toimub 2000 EEK Headsup event, loodetavasti teen hea tulemuse, mitte ei lange esimestes roundides välja =)



Kommentaare ei ole: