esmaspäev, 1. veebruar 2010

Jaanuar 2010 kokkuvõte + EMV kokkuvõte!

Jaanuar oli selline huvitav ja väga närviline kuu.
Kõik algas õudusunenäoga, mil võtsin ette uue limiidi: NL200 & PLO200.
Poleks arvanudki, et minu kaardijooks nii halvaks võib kujuneda kõrgemal limiidil.
Kõigepealt PLO200- oh jubedus, ükski käsi kokku ei tulnud (fking monster drawd). Ma olen kindel, et ei mänginud ühtegi suurt kätt Pacificu PLO200s valesti, kuna olen varem biitinud antud limiiti kõrge kaarega. Aga mis seal ikka, ilmselgelt ei saa terve elu hittida.
Võtsin aja maha ning proovisin NL200. Jubedus vol 2, graafik suundus vaid allapoole.
Põhimõtteliselt jaanuari esimese nädala jooksul olin ma -4000$ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pole sellises augus varem olnud.

Võtsin aja maha, lubasin endale, et kuu lõpuni lasen vaid NL100s (isegi PLO100 ei puutu). Pm pidasin oma lubadust ja tulemused paranesid märgatavalt. Eks kaasa aitas ka see, et bännisin end Pokkeriprode foorumist. MIKS? Sest kulutasin seal liiga palju aega, isegi vahetevahel grindi ajal sai seal teemasid vaadatud ja enda päevikusse käsi postitatud.

Kuu keskel käisin Tallinnas, Eesti Meistrivõistlustel. See oli fun. Nädal aega LIVE turniire mängida....mõnus. EMVga võib nippet-näppet rahule jääda, kuna kogemusi tuli kulinal. Miinus on muidugi see, et ma ei jõudnud ühelgi turniiril rahadesse.
Esimene 500 EEK turboturniir oli täielik porno, seal ilma luckita läbi ei löö. Minu jaoks kestis see turna ca 75min, lol.
Järgmised paar päeva passisin oma üürikorteris.
Teisipäeval lendasin EdgarP-ga linnas. Otsustasime, et lähme Classicusse, 330 EEK Terminaator freezoudile. Tegime väiksed siidrid ja mäng võis alata. Ka seal ei tulnud erilisi tulemusi. Sain küll finaltablesse, aga siis sain 3 monster kätt järjest: AQ; AK ja AK. Ükski vastu ei pidanud ja andsin vaid duubleid, REAALNE !!!!!!!!!!! LOL.
Hiljem veeresime Olympicusse. Seal algas Event 2, ehk 1500 EEK 7stud. Ise ma fixed limitit ei biidi, seega ei hakanud oma nina sinna toppima.
Elasime andu_andule kaasa. Olysse jõudes oli kuti stack mingi 500 chippi ja peale mitmeid kaasaelamis minuteid oli kuti stäkk 8k peal- VÕTA VÕRGUST. Kahjuks ta finaltablesse ega rahadesse ei jõudnud, sest lõpp läx liiga turboks.

Kolmapäeval oli esimene reaalne event: 2000 EEK Headsup. Nagu varem kirjutatud, jäin selle turnaga mega rahule. Tundsin ennast väga kindlalt. Kahjuks üks donk luckis mu vastu mitu kätt ära ja langesin 3ndas ringis (4ndast ringist alates oleks saanud raha, ehk mingi 5000 EEK vms.).

Neljapäeval oli Event no4, ehk 3000 EEK Omaha. See oli suht jubedus, kuna terve õhtu jooksul ei saanud ma ühtegi reaalset kätt. Obv et ma ei saa kokku kuivada, seega pidin mängima ka nats kehvemaid käsi. Teised imestasid, et wtf...aga noo mida ma teha saan, sama hästi oleks võinud turnale ära regada ja sitoutida, lol.
Jaotusi väga ei mäleta, aga jah, better luck next time.

Reedel algas põhiturniir, ehk Event no5 aka 5000 EEK MAIN EVENT.
Olymps oli meeletult rahvast täis. Osales ca 140 mängijat. Läksin kohe esimesse lauda ning lauas vaatasid vastu mitmed head mängijad aka Rummel (PLO turna võitja), Wedoit, Egel ning Helina Tamm. Turniiri blindlevel oli 60min, algstack 10k ning starting blinds 25-50. Alguses jooksin suht peenelt, sain seti, QQ ja KK. Kasvatasin tasapisi stacki 11-12-13-14k peale. Esimene suur tagasilöök tuli Egeli vastu, mil avasin EPst KJoga. Egel callis. Flop: JJ9. Ma bet, ta call. Turn A. Ma check, ta check. Miks chekkisin. Tundus olevat selline ohutu kaart ning samas ei tahaks reeta, et mul oleks Jx käes. Egel checkkis järgi ning riverisse tuli 9, ehk mul on full house JJJ99. Riveriks oli pot ca 5000. Panen väiksema beti, et saada valuet nt 9x; Ax poot, maybe isegi mingisuguse poketi poolt. Panustasin vist mingi 1600 vms ning Egel raises 4000 peale. OBv, peas käis mõte,et tra tal on ju see AJ, ehk kõrgem fullhouse. Mis seal ikka, callisin ära...ning AJ tal oligi. Stack oli nüüd ca 7000 peal.
Tasapisi keevitasin 7000-9000 vahel. Blindid aina tõusid ja tasapisi loksusin alla, kuna mind ei õnnistatud üldse kaardiga.
Vahepeal oli üks huvitav käsi, mil raisesin EPst QJs-ga. Sain kaks callijat: Flop: AKT, ehk floppasin nuts rea! Btw, mul oli veel nut-flush draw+royal flush draw. Checkin flopi, sama tegid ka kaks vastast. Turnist sain oma masti kätte, kütan suht suure beti, pea 3/4ndiku potist. Mõlemad foldivad, näitan üüber nutsi ja laud ohkab :D.

Peale seda monsterit vist ühtegi reaalset kätt ei saanudki.
Järgmine kriitiline olukord oli siis, kui blind tõusis 200-400 peale, ante 100. Masendav, minu stack oli vist 3500. Vajasin lüket ning kaarti...aga noo huinjaa, koguaeg 29o vms. Ning kohe kui 200-400 algas, olin bigblind ning käes 55.
LPst avatakse AQga järgi tuleb 2 calli, siis ma lükkan nuppe. AQ vend reraiseb mind. Ma tõusen püsti, kuna ilmselgelt see käsi ei saa vastu pidada. Flop: KTx. Kas saab veel hullemat floppi mulle tulla va siis kui ta hitib. Turn blank ja river ka...YAY, sain pm triple upi ja olin ca 10 000 peal. Sain taaskord natukene venitada. Siis kaotasin otsutava käe, mil olin button K8o-ga. Minust vasakul SBna oli mõnusalt purjakil RAin Elmik, kelle stack oli ca 5k. BB oli Rummel, mingi ulme 35k+ stackiga. Olin kindel, et Rummel ei calli mind lightilt. Seda võib teha Rain, aga K8o on piisavalt hea kaart, millega varastada seal blinde ning antesid!
Mnja, fail....Rain callis A7oga. Mina ei hittinud, kuigi turnis oli mul miljard outi, open ender + K + 8, aga eip.
Langesin 5k peale ja hakkasin seal shovema. Sain mingi 15min jooxul 3x AK; AK; AQ, aga keegi ei callinud mind, fuck rsk.
Pm lõpuks langesin suht madalale, mingi 4000. Kütan A8ga, kuigi teadsin, et nüüd võivad vastased mind suht kergelt callida, eriti kuna minu stack oli mega väike ning lauas istusid mitmed 30k+ stackiga vennad (Kuldkepi stack oli 100k, ta oli ka turna liider). Lükkasin A8ga sisse, Kuldkepp mõtleb ja callib. BB mõtleb ja läheb omakorda AI ca 10k stackiga. Kuldkepp on commited ja callib AJoga. BB käsi oli AKs.
Mina ei hittinud ja AK scoopis kogu poti- damn.
Over and out. Oli suht fun.
Kell oli selleks ajaks 04.40 vms. Suundusin koju magama.

Laupäeval algas Pokerstarsi GALA. Seal autasustati 2009nda aasta parimaid mängijaid. Olin nominent "Aasta uustulnuk" kategoorias. Aga ilmselgelt Tunnet Taimla võitis talle. Tervitused talle! Ilmselgelt ta vääris seda :).

Peale galat tuli pikk paus ning mingi kella 21.30 ajal algas Team Event. Olin Pokkeriprode tiimis koos Privadori, andu_andu, akristjani ja Keissiga.
Minu lauas istusid mitmed huvitavad mängijad: Henri Käsper; Mart Mardisalu ja Sten (viimane võitis HU evendi).
Tuleb tunnistada, et see oli minu elu kõige hullemini mängitud turniir. Ma ise ei saa siiamaani aru, mis kuradi ettekujutust ma seal korraldasin. Tahtsin mängida meeletult fancylt, teha hüper reade jne. No wtf noh. Algstackiks oli 5000 chippi. Esimene suur kaos: Käsper raiseb EPst A8s 300 peale (50-100 blindid). Ma panen Q9o-ga 900 peale. Kõik foldivad, Käsper callib. Flop Axx, ta check, ma cbet, ta call. Turn blank, c/c ning riverisse maandub Q. Käsper checkib, ma checkin järgi, kuna tõenäoliselt tal see A on.
Järgmine käsi oli veel hullem. Käsper avab 300, ma callin JJga järgi (NO WTF). Lauri aka donkmaster callib samuti.
FLop: K83. Käsper check, mina check ja lauri panustab pool potti. Käsper foldib, mina callin. Turn 7 vms. Ma check, Lauri panustab taas mingi pool potti, ma mõtlen ja callin. No mida vittu ma seal tegin, ma ei tea ise ka. Tean, et Lauri ei paneks 2 streeti järjest bluffi. River T. Ma check, Lauri panustab ca 1500 (minu stack 2100). Otsustasin callida, ehk tal tõesti on mingi A8 vms. Jumal hauda, tal oli KTo. Tra ta üldse selle käega preflop kaasa tuli ?!?!?!?!?!! Aga noh, see oli üks halvemini mängitud jaotus minu elus, lol. Laud oli suht shokis, et oooo millega ma callisin (ma kätt ei näidanud). Et kas mul oli AK; KQ or KJ. Ma tahtsin mainida, et:"Tõmmake v*ttu, ärge ajage mind tilti!" <-- ROFL. Oh jubedus. Pm paar kätt hiljem langesin, kui läxin allini A7sga, sain 3 calli. FLop oli paljulubav. Sain OESD...aga ilmselgelt seda ei tulnud =)
Väljas ma olingi.


Kokkuvõte:
Järgmine aasta mängime paremini =).
See oli suurepärane turniiriseeria =).
Jään rahule ;P.



Aga nüüd jaanuar 2010 kokkuvõtte juurde tagasi.
Otsustasin hakata mängima nii palju LIVE cashi kui võimalik. Jaanuaris koorisin Tartu Olyst +11 000 EEK. Asi seegi :).
Aga kuna põhiliselt toimub cash vaid K ja R, siis on suht raske jõuda reedesele cash-gamele. Kolmap ma tavaliselt ei viici sinna minna...aga noh, eks näis mida veebruar toob. Vahetevahel toimub ladumine ka laupäeviti.



Jaanuar 2010 eesmärgid olid:
1.) Hakata regulaarselt trenni tegema - [FAIL]
2.) Mängida vähemalt 60 000 kätt - [TEHTUD]
3.) Rakeback atleast +1500$ - [TEHTUD]
4.) Cashgame atleast +3500$ - [FAIL]
5.) Triobeti Weekly Rake Racel osaleda. Esimesel saada TOP3 koht, eeldatavasti 1.! - [FAIL]. Algus oli roosiline, aga siis tabas mind sitt kaardijooks. Esimesel nädalal oli väga tihe rebimine Weekly Rake Racel. Peale 3ndat päeva jätsin mängu katki ja venitasin välja ennast viimaste sekka ning sain 100€. Pm oleks ma jätkanud kasvõi break-even mänguga, oleksin saanud mingi top6-te ja mmm...mingi 500€+. Aga mis seal ikka. Kandsin Triobetist rahad välja, see liiga rigged place =).
6.) Palju postitusi blogisse - [TEHTUD]
7.) Vähem tilti - [FAIL], sitt kaardijooks suurendas tilti :).
8.) Parima mindsetiga mäng - [FAIL]
9.) Vaarikamusile rohkem aega pühendada - [FAIL]
10.) Vähemalt korra kinos/teatris käia - [FAIL], samas minu teater ja kino oli Tartu & Tallinna Olymps - lol.



Pacificu & Cake cashgame:




Euro lauad aka Triobet:





Käsi kokku: 65359
Pacificu ja Cake Pokeri cashgame: -1038,62$
Euro lauad aka Triobet: -1018,03€ ehk -1417,45$

Ilmselgelt ei saa oma mänguga rahul olla, aga noh....tilt+NL200+PLO200+sitt mindset = negatiivne profit :)
Õnneks katavad suure osa miinusest boonused :).


Jaanuar 2010 kokkuvõte:
Pacificu ja Cake Pokeri cashgame: -1038,62$
Euro lauad aka Triobet: -1018,03€ ehk -1417,45$
MTT & SNG: ca -287,1$
Boonused & Rakeback: +2027,22$
Lisa: ca +330$
-------------------------------------------
KOKKU: -385,95$
(ehk kui arvestada 1. veebruari Eesti Panga kurssi, siis jaanuar 2010 jäin miinusesse napilt -4338,07 EEK)


Oh jummel, hetkel endal ka väike shokk, sest eeldasin, et jään ca 1000-1500$ miinusesse. Aga ei teadnud, et selle kuu boonused katavad mind nii hästi. Wow! Võin rahule jääda kuu lõpuga =). Lähen rahuliku südamega veebruarisse ning grindin end pooleks!



Veebruar 2010 eesmärgid:

1.) Rakeback & Boonused: atleast +1500$
2.) Cash profit: igasugune profit oleks hea, aga kuna loodan mängida vaid NL100s, siis +3000$ oleks solid.
3.) Mõned MTTd.
4.) Mängida ainult Pacific Pokeris ning kui turule tuleb Olympicu pokkerisait, siis testida end seal.
5.) Trenn
6.) Mindset
7.) Vähem tiltida
8.) Rohkem blogida

4 kommentaari:

Cutoff Pokker ütles ...

Väga huvitav kokkuvõte, hei kuidas seal trts live cash on? Palju mängijaid, mis tase, jne?

hotcocacola ütles ...

Tervist!
Tartu Olympicu LIVE cashi tase on meeletult kohutav. Kui sa pole seal varem mänginud, siis tõenäoliselt sa ei oska ette kujutadagi. Ilmselgelt leidub ka häid mängijaid, aga enamjaolt on seal väga jubedad fishid. Cashi laudu on 1. Reedeti on pidev waitinglist, ehk laud on umbe-täis. See on tegelikult jama, sest siis on mäng mega slow :(. Kui laupäeval mäng lahti läheb, siis waiting listi ma pole näinud, mingi 4-5-6 kesi toimub action (et lauda avada, peab olema miinimum 4 mängijat).

Indrek Kask ütles ...

Mis blaindidega võimalik mängida on?

hotcocacola ütles ...

10-10 on standard. Aga kui laud soovib, siis saab alati kõrgemaks seda ajada, aga ma pole kunagi näinud, et Tartus üle 10-10 oleks :)