laupäev, 14. mai 2011

In Finland, we have money!

Olympic Open Championship põhiturniiri panin kinni.
Turniiril oli väga vähe osalejaid, küll aga see andis mõnusa efekti- finaallaua keskmine stack oli 100bb-d! Thats pretty sick.
Rahasid sai neli paremat. Mullimäng kestis tsips üle 3 tunni.

Tulemused leiad siit...

Pokernewsi uudise leiad siit...





Selle aasta LIVE tulemused: +17500€ (vanas vääringus üle 270 000 EEK)!

Peale OOC-d rääkisin Pajumaale Marrakechi DeepStack Openist. Põhimõtteliselt paari päevaga sai plaan paikka pandud ning TEAM PRO koos teiste pokkerimängijatega sõidavad jaanipäevaks Marokosse, Marrakechi. SWEEEEEEEEEEEEEEEET!

Rohkem infot Marrakechi Deepstack Openi kohta leiad siit...

NB!! Kõik kes soovivad meiega Marrasse tulla, teil on võimalus osaleda Olympic-Onlinei "fpp-racel" ning lunastada pääse. Rohkem infot selle kohta leiad siit...




Netipokkerist kah veic...
Netipokker on mõnusalt longu vajunud. Ei saa end jooksma ning teine suur probleem on motivatsiooni puudus. Aga ei ole hullu, selle aasta LIVE tulemused on ülivõimsad, seega ei pea suurt muret tundma :).

Omaha HU on ära tüüdanud. Proovisin 6maxi, aga ffs...no ei viitsi.
Mõned päevad tagasi suundusin tagasi vanadele jahimaadele: NO LIMIT HOLDEMI juurde. Esialgsed shotid olid edukad, kuid sellegi poolest suutsin NL200 FRs hävida mõned buyinid. Sellega läks ka mott.

Otsustasin vahelduseks grindida NL50 6maxis. Oi jaaa....viimati multitablesin sellist formaati suvel 2010!




Siiamaani tundub kõik OK, aga eks näis...



LIVE cashgame:
Eile käisin Olympsis 1-1€ DCd mängimas. Tõmbasin 200€ga lauda ja üritasin aimu saada mis toimub. Lauas oli mingi 70+ aastane soome härrasmees, kelle peale kõigi suu vett jooksis. Härra mängis pea igat jaotust lõpuni ja obv potid väikseks ei jäänud. Ta kaotas pm kõik korrad. Kui ma olin ca 3h mänginud, oli ta tuimalt -500€.
Ise sain ühe 200€se poti tema käest, mil turnist sain straight flushi. Ta omas 2nd nut masti, kuid juba flopis oli laud paardunud. Btw, ta riveril veel check-raise shoves mind :D!!!
Anyways, kella 01st kuni 05ni istusin Tartu Olympicus ja kogu profit +234€. Mõnus andmine, meeletult vaalane. Lõpu poole scoopis vanahärra paar potti ja istus 350€ otsas. Muidugi ma oleks võinud edasi mängida, aga ei viitsinud. Laud oli aeglane, kõik sigakoomas ning ma olin väga väsinud.

BTW, soomlane oli lihtsalt entertainmendi pärast. Ta ei pabistanud, mis riverisse tuleb vms. Mitmeid kordi peale showdownil kaotamist ütles ta:"In Finland, we have money!"
Obv, et see on nõme lause, aga who cares, tõsist rexi see ei koti. Peaasi et tal on Saku Originaal laual ja reloadiks :D.




Ongi vist kõik. Täna cashitama ei lähe, sest hoian Getterile ja Eestile pöialt. Davaitjee. Mul on tõsine tunne, et Eesti paneb selle mudilaskoori Saksamaa etapi kinni!
Triobeti kontol olid mõned sendid ja lükkasin 24€ Getteri võidu peale (koef 20.0!)- kui ei tule, siis pole hullu :D.



tsaoo

Kommentaare ei ole: