pühapäev, 8. september 2013

Lugege läbi!! Ebareaalne!

Jens Kyllönen on Soome highstakes pokkeripro, kes igapäevaselt mängib sadade tuhandete ja miljonite Eurode peale. Härra on võitud kümneid miljoneid online ja live pokkeriga.

Lugege läbi postitus, mille ta postitas maailma suurimasse pokkerifoorumisse. Lugu ise on väga pikk, kuid saate aimu, mis juhtus temaga EPT Barcelona ajal.

Postitus ise on inglise keeles, kuid ma garanteerin, et see on väärt lugemist ja mõtlemisainet jätkub tundideks, isegi neile, kes pole pokkerimängijad.

Sellised asjad juhtuvad vaid filmides ning loodetavasti peale postituse läbilugemist kõik minu sõbrad ja tuttavad hakkavad tulevikus seife kasutama või siis mõtlevad rohkem turvalisuse peale.

Olukorra teeb väga tõsiseks asjaolu, et tegemist on 5***** luxhotelliga ning Pokerstars pakkus sellist hotelli oma klientidele (enamjaolt rahakatele mängijatele, sest öö maksab seal 300-500€).

Kui selline asi saab juhtuda juba sellises luxhotellis, siis 2-3-4 tärnistes hotellides võivad sarnased olukorrad veel kergemini juhtuda ning tagajärjed võivad olla väga kurvad.

Jensi lugu: http://forumserver.twoplustwo.com/showpost.php?p=40039424&postcount=1




Kommentaare ei ole: