neljapäev, 5. märts 2009

Aasta 2009

Tervitus pokkerifännid, elunautijad ja kolmandad tegijad.
Olen jätnud blogi unarusse, kuna pole eriti viitsimist olnud seda täita.
Mõtlesin, et peaks kirjutama pika sissekande viimastest tegemistest.
Ma ei hakka meenutama 2008 seiklusi, las need olla, see on minevik.

Aasta 2009 algas vaikselt, tegin pika pausi LIVE pokkerist (veebruarini) ja onlines mässasin igapäevaselt, st kujutasin ette, et saan bankrolli endale.

Kui saabus veebruar, siis tegin 65$-se sissekande Lucky Ace Pokerisse. Sealt algas suurepärane tõus.
Lucky Ace (edaspidi LA) on Pacificu võrku kuuluv skin-site. Sealt on võimalik saada 100% kuni 400$ esimese deposiidi boonust, sellest 25% saad koheselt kontole!
Sait ise tundub softi poolest väga nõrk, rohkelt bugge; laudu väiksemaks tehes, tekst kahaneb ja võimatu on aru saada mis on vastaste stack jne. Kõik selle vigase poole kompenseerivad aga täiesti idiootlikud fishid.

Läksin sinna mängima tänu sellele, et minu sõber Peep aka "Komeet" pidevalt seletas, kui nõrk tase seal on, nii turnades, cashis ja sngdes. Ei suutnud uskuda, et tegemist on veel hullema kohaga kui Triobet, kuid jah....nii ta on. Idiootlike mängijaid on kuhjaga ning tehes agresiivset mängu fishide seas kasvõi keskmise runniga, võid näidata suurepäraseid tulemusi.
Ise alustasin PLO25ga. Tean, ma ei tegelenud alguses mingisuguse bankroll managemendiga, aga läksin laudadesse 15$ga.
Esimese 5 päevaga tegin oma bankrolli 850$ peale ning nüüd kasvatan seda praegugi...KUID....


Esimestel päevadel tegin rohkem märkmeid vastaste kohta, kes of fish; kes callib igasuguste tõmmetega olenemata beti suurusest; kes on tightass jne. Pm enamus mängijaid sai ära märgistatud plo25s.
Nüüd, kui möödas on mitu nädalat LA-sse kolimisest, on mu pea kohal mitu küsimärki- KUHU ON KADUNUD IDIOOTLIKUD FISHID? MIKS NAD ON KADUNUD? (miks, sest tavaliselt fishid reloadivad end lõputult :/ )
Ma tegutsen siiamaani plo25s, kuigi reaalselt võiksin plo50s mängida, aga noh..jah, plo25 tase on veitsa nõrgem.
Kuigi plo25-50s on enamjaolt pooled regularid, kellega igapäevaselt tõmblen, siis sellegi poolest on nad ikka väga pussyd :).
Leidub ka mitmeid mängijaid kes kulutavad oma bankrolli lampi lahmimiseks, iga käega raisevad preflopis POT-i ning flopis on 90% cont.bet. Nende tegelaste vastu tuleb veidi taktikat muuta, tuleb istuda lauast välja ja võtta endale selline koht, et ma oleksin peale toda fishi, siis tuleb veidi reaalsemat kätt oodata ning edasine on juba luck-skill-donkaments, hahe.

Nüüd pikemat aega passin 1100-1500$ vahel, ma ei oskagi öelda, miks ei suuda ma kõrgemale ronida, ehk on asi vaimses veas?!?!?!?!?!
Pohhui, keda kotib, mina grinden edasi.

Viimasel kahel päeval olen muutnud taaskord taktikat, läinud meeletult agresiivseks, kuid vahel mixin enda mängu sisse mingieid imelikke liigutusi aka nuts check flopis, scary boardiga jne jne, kõik on sellepärast et teised ei saaks aru koguaeg, mis mul käes on. Sest ilmselgelt mingid kutid teevad märkmeid, et:"ohh..nii...hotcocacola paneb alati nutsiga bet pot, aga sellise normaalse tõmbega paneb 1/2 potti vms"

Niipalju siis cash gamest.

Lähme turniiride juurde.
Pacificu võrgustik pakub rahvale väga häid turniire.
1.) Iga pühapäeva õhtul on 100 000$ GTD (130+10$). Sinna on tohutult sateliiturnasid, alustades 2$ga.
2.) Hetkel käivad satikad kolmele suurele turniirile: Uus-Meremaale, Irish Openile ning WSOP Main Eventile. Kõigile kolmele algavad satikad 2-3$st ja tavaliselt et järgmisele tasemele saada peab olema ca igast 5st parim mängija ehk kui osaleb 10 inimest, siis on 2 paketti järgmisesse roundi.
3.) 1000/1500 GTD turniirid sisseostuga 15+1,5 kuni 20+2$. Võrratud turniirid kus on enamjaolt overlay. Kohale ilmub 45-60 osalejat, rahasid saavad tavaliselt 5 või 8 mängijat.
4.) Igal õhtul E-P toimub 20 000 GTD, sisseostuga 50+5.
5.) Igal õhtul E-P toimub 5000 GTD, sisseostuga 20+2.


Räägime veidi sngdest.
Sit and go-d algavad mõnest sendist ja lõppevad 500$ste turniiridega.
Valik on suur ja lai, võid teha Headsupi, Tripleupi, DoubleorNothingut või First-hand-allin-turnat.
Omaha sngdes valitseb pm tühjus, aga kui maha istuda siis võid oodata 20-30 minta ning ehk ikka pole keegi sinuga ühte lauda istunud, sh cash games on laudu täitsa piisavalt :).




Usun, et sellega on nüüd hetkel lõpp, soovin endale edu ja küll ma varsti uue sissekande teen.
Mainiksin veel ära, et külastage Ranka & Tigrano pokkerifoorumit, kus on kõige sõbralikum foorumi-rahvas ning sind aidatakse 100% !
Nende pokkerisait on ise nähtav siin: http://pokkeriprod.com
Edaspidi proovin postitust lisades panna paar huvitavat linki ka bloggise (musa, video, pildid vms)

tsau




Kommentaare ei ole: